Vikan veger-blikset (afsluitbaar) 5665

Artikelcode: 5665

Veeg en verzamel droog en vochtig vuil in dezelfde soepele, gelijkmatige beweging. De schuin afgesneden bezemkop heeft twee soorten borstelharen en het afsluitbare blik heeft een stevige contactlip om vuil gemakkelijk en effectief op te vangen.

Clear
€ 57,85
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Please select an option
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Vikan veger-blikset (afsluitbaar) 5665

Deze stevig gebouwde stoffer en blik is heel gemakkelijk voor gebruikers om met één hand te gebruiken terwijl de andere een bezem vasthoudt. Leegmaken is net zo eenvoudig als gebruiken: het deksel kan op zijn plaats worden vergrendeld door de hendel naar achteren te drukken totdat u een klik hoort. Ontgrendel het door naar voren te trekken. De uitsparing waar het deksel op zijn plaats klikt, kan ook worden gebruikt als handgreep als gebruikers zwaar afval moeten legen. Tijdens het gebruik is de lip van het stoffer zo gebouwd dat deze goed aansluit op de vloer om te voorkomen dat vuil onder het blik glijdt, zelfs als deze dicht bij een muur is geplaatst. Het in elkaar grijpende bezemsysteem en het smalle, rechtopstaande ontwerp maken opbergen een fluitje van een cent, aangezien het hele systeem op zichzelf kan staan, met de bezem in het blik.

Additional information

Brand Vikan
Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel, Oranje, Zwart, Grijs

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?