Vikan Easy Shine Kit 549101

Artikelcode: 549101

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

€ 109,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Complete set voor reiniging van glas in interieur. Eén actieartikel die het complete Vikan Microfibre concept duidelijk illustreert met een ongeëvenaarde kwaliteit glasdoek en glasmop.

De kit bevat een korte ergonomische steel, mopframe 25cm, 5 Window 25 glasmoppen, 5 Lustre glasdoeken en een 250ml sproeiflacon.

set reinigingsmaterialen in 1 doos

Additional information

Brand Vikan
EAN

5705025491011

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?