Vikan hygienische Emmer 20 liter 5692

Artikelcode: 5692

Revolutionaire hygienische emmer van Vikan met 20 liter in houd. Het hygiënische design zorgt voor de volgende eigenschappen:

  • Emmer is gemakkelijk te reinigen en te drogen
  • Zeer duurzaam 
  • Emmer heeft een gladde afwerking heeft en is dus hygienischer
  • Gemaakt van Food-Safe materialen
  • Volledig getest en documenten beschikbaar.
Clear
€ 39,05
Op voorraad
 
Please select an option
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Net zoals alle andere Vikan producten is deze hygiënische emmer met 20 liter inhoud gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen die beschikbaar zijn. Dit maakt deze grote emmer erg duurzaam. Uiteraard zijn de grondstoffen zo gekozen dat ook deze emmer geschikt is voor het gebruik in voedsel verwerkende ruimten.

De emmer beschikt over een rvs hengels, maar ook over twee handgrepen zodat de emmer eventueel met een collega samen gedragen kan worden. Wanneer u meer grondstoffen tegelijkertijd in de emmer kunt vervoeren gaat u besparen op het loop verkeer van uw personeel.

Omdat opslagruimte vaak een probleem is in veel gevallen is het mogelijk om twee emmers op elkaar te stapelen en op deze wijze uw opslagruimte per m2 te verdubbelen.

Bent u op zoek naar het deksel voor deze emmer?

Additional information

Brand Vikan
Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?