Vikan Microvezel Want 691218, pak 5 st.

Artikelcode: 691218

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

€ 29,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Vikan Microvezel WantVikan Microvezelwant met aparte duimgreep voor moeiteloze schoonmaak op alle harde oppervlakken. De buitenkant is microvezel, de binnenkant is glad en huidvriendelijk. De doek werkt als een magneet voor stof en lichte verontreiniging door middel van statische elektriciteit (bij droog gebruik) en capillaire werking (bij vochtig gebruik).

Microvezel WANT

gespleten microvezel < 0,3 dtex ACTEX®

uni-size links en rechtshandig met binnenvoering

pak 5 st.

Additional information

Brand Vikan
EAN

5705026912188

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?