Vikan Transport Multifunctionele Handborstel Groot Zacht 524952

Artikelcode: 524952
€ 19,10
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Dit allround werkpaard is ontworpen met efficiëntie, effectiviteit en ergonomie in het achterhoofd!

Het gebogen handvat, geholpen door gemakkelijk vast te pakken rubber, stelt gebruikers in staat om de borstel stevig vast te houden, zelfs als deze nat is.
Het rubber wikkelt zich rond de voorkant van de borstel om gevoelige lak van auto’s, bussen en vrachtwagens te beschermen tegen krassen. Het fijne, zachte en dichte borstelpatroon kan grote hoeveelheden water en chemicaliën vasthouden en is zacht voor elk oppervlak.

De multifunctionele handborstel reinigt zacht en efficiënt alle voertuigoppervlakken. Duurzaam en gemakkelijk te reinigen, de borstel kan bijna elke klus aan als het gaat om het reinigen van voertuigen.

Functies Vikan Transport Multifunctionele Handborstel Groot Zacht 524952:

  • Het borstelblok is gemaakt van stevig zwart polypropyleen en is geschikt voor zwaar gebruik. De zwarte inkeping aan de achterkant van de borstel helpt voorkomen dat de borstel uit de handen van de gebruiker glijdt.
  • Rood rubber wikkelt zich rond de voorkant, zijkanten en het onderste deel van het handvat om de grip te verbeteren en krassen op verf, lak, roestvrij staal of legeringen te voorkomen.
  • De multifunctionele borstel kan het effectief worden gebruikt op glas, roestvrij staal, chroom, plastic, verf en wielen. De lange borstelharen komen in de hoeken en gaten van voertuigen, waardoor het een ideale keuze is voor frontgrills, wielen en carrosserieën.
  • De dunne, rechte borstelharen zijn gemaakt van zacht polyester en zijn dicht genoeg om water en waschemicaliën te dragen, terwijl ze zacht zijn voor delicate oppervlakken.

Additional information

Brand Vikan
EAN

5705022034204

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?