Kliko container kopen

De kliko containers (ook wel minicontainers of mini kliko genoemd), wie kent ze niet? Ze verschijnen regelmatig aan de kant van de weg om ons te verlossen van diverse soorten afval. Voor de meeste particulieren bestaan er vier type kliko containers. Oranje voor plastic, groen/bruin voor GFT, blauw voor papier en grijs of zwart voor restafval. Bent u nu op zoek naar kliko’s voor uw bedrijf of organisatie? Koop deze dan eenvoudig bij Hygienesupply en scheidt uw afval op de juiste en meest hygiënische manier!

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Materiaal
Alle kliko’s

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Kliko containers kopen in HACCP kleuren

Wij bieden diverse soorten mini kliko’s aan. Om kruisbesmetting te voorkomen, maakt u gebruik van speciale – kleur gecodeerde – HACCP afvalbakken. Naast de standaard gekleurde afvalbakken, bieden wij ook gele containers aan voor glasafval en een rode variant die bijvoorbeeld gebruikt wordt voor vleesafval. Zorg er in ieder geval voor dat er binnen uw organisatie duidelijk wordt gemaakt welke kliko voor welk type afval bedoeld is. Naast de standaard kliko afvalcontainers van 240 liter, bieden wij ook kliko’s aan met een inhoud van 120, of zelfs 360 liter.


Speciale openingen in de kliko deksels

Het scheiden van afval kan worden vergemakkelijkt door de kleur van uw kliko hierop af te stemmen, maar daarnaast bieden wij ook kliko’s aan met speciale openingen. Denk bijvoorbeeld aan een mini kliko met papiergleuf en slot die u kunt gebruiken als archiefcontainer. Op deze manier blijven vertrouwelijke papieren ook echt vertrouwelijk.

Kliko containers met een glasrozet lenen zich uitstekend voor het scheiden van lege plastic of glazen wegwerp artikelen. Ideaal om te gebruiken op festivals, scholen of sportverenigingen.


Wilt u advies voor u een kliko container koopt?

Heeft u vragen over het kiezen van de juiste (mini) kliko? Neem dan gerust contact met ons op! Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ze zijn te bereiken op het telefoonnummer +31 (0)345 – 72 4900 tijdens kantooruren, van maandag tot en met vrijdag.