BIOnyx Biologische Allesreiniger 5L

Artikelcode: Bio010

✅ Geconcentreerde formule dus minder nodig, dus voordeliger ✅ Geschikt voor alle harde & afneembare oppervlakten ✅ Verwijdert krachtig hardnekkige vet- en vuilresten

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIOGLOSICHE ALLESREINIGER 5L 

Met BIOnyx Allesreiniger (lemon geur) bespaar je water, energie, CO2! Houd er bij het gebruik van deze allesreiniger rekening mee dat een adequate dosering en minder heet water volstaan om je vloeren, ramen en andere oppervlakken te reinigen terwijl je op deze manier tegelijkertijd het milieu beschermt.

Eer van je werk! Alle harde afneembare oppervlakten schoon zonder schrobben. Verwijdert krachtig hardnekkig vet- en vuilresten op een effectieve en zuinige manier. Goed voor mens, dier en milieu. Wanneer was de laatste keer dat je bijvoorbeeld de koelkast schoon gemaakt hebt?

SAMENSTELLING VAN BIOnyx BIOLOGISCHE ALLESREINIGER:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%. Parfum (lemon). Enzymen 

BIOnyx BIOLOGISCHE ALLESREINIGER GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdun geconcentreerde BIOnyx Allesreiniger in lauw/warm water. Lichte vervuiling(verdund 3-5% ). Normale vervuiling( verdund 10%). Sterke vervuiling(verdund 20%).  Wrijf het oppervlak goed in met een microvezel doek en neem af met overvloedig schoonwater. Herhalen indien nodig.

 

Bijkomende informatie

EAN

8718868335388

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?