BIOnyx Biologische RVS Reiniger 5L

Artikelcode: Bio027

Reinigt, zonder krassen en beschermt langdurig alle RVS/aluminium (binnen-buiten)oppervlakken | Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIOGLOSICHE BIONYX BIOGLOSICHE RVS REINIGER 5L

Vingerafdrukken en (atmosferisch)vuil, maar… hoe houd je het ook zo? Roest vrij staal (RVS/inox/aluminium) staat prachtig en geeft een strak en modern uiterlijk. Maar is o zo besmettelijk. Door vet spetters, (atmosferisch)vuil, insecten uitwerpselen en vingerafdrukken, oogt het al snel smoezelig. Toch zou RVS kunnen roesten of verkleuren. Dit komt doordat het oppervlak in contact komt met chloor of andere agressieve reinigingsmiddelen. Daarom heb je een NATUURLIJKE RVS reiniger nodig dat reinigt zonder te krassen. Maar ook een product dat de verschillende oppervlakken beschermt tegen roestvorming en verkleuring.

Veel voorkomende RVS/Aluminium/Inox binnen toepassingen kan je vinden in o.a. je

  • Afzuigkap, koelkast, gootsteen, prullenbak
  • Roestvrij stalen kookplaat, oven-, magnetrondeuren
  • Jaloezieën, shutters & lamellen (horizontaal & verticaal)

Veel voorkomende toepassingen van RVS/Aluminium buiten kan je vinden in o.a. je

  • Terrasoverkapping, pergola, tuinkamer, buitenverblijf
  • Jaloezieën, shutters & lamellen (horizontaal & verticaal)
  • (Cabrio)bagagerekken, autogrill, (auto)velgen
  • Rol- & garagedeuren, rolluiken
  • Aluminium tuinmeubelen & tuinmaterialen

Kortom in een handomdraai streeploos schoon en het perfecte middel voor het verwijderen van (atmosferisch)vuil, groene aanslag, insecten uitwerpselen, (vet)vlekken & vingerafdrukken. En het beschermt dus tegen roestvorming en verkleuring.

BIOnyx RVS reiniger is geconcentreerd dus extra zuinig in gebruik. Na het schoonmaken is het hygiënisch schoon, oogt het direct opgeruimd & netjes met een NATUURLIJKE uitstraling.

SAMENSTELLING VAN BIOnyx BIOGLOSICHE RVS REINIGER 5L:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%

BIOnyx BIOGLOSICHE RVS REINIGER 5L GEBRUIKSAANWIJZING:

De RVS reiniger van BIOnyx reinigt zonder te krassen, polijst en geeft glans aan RVS-, inox-, chroom- en aluminium oppervlakten. Voor zowel binnen als buiten gebruik. Verdun geconcentreerde BIOnyx RVS reiniger in lauw/warm water. Lichte vervuiling(verdund 3-5% ). Normale vervuiling( verdund 10%). Sterke vervuiling(verdund 20%). In een buiten situatie, verwijder eerst zoveel mogelijk zand, los en optisch vuil met een zachte borstel. Vervolgens wrijf het oppervlak goed in met een micro vezeldoek of zachte borstel en neem af met overvloedig schoon water. Gebruik geen schuursponsje of harde borstel. Voor glans, oppoetsen met een droge microvezel doek.

Tip: Gebruik geen schuurspons of harde borstel! Want de laklaag kan beschadigd raken

Bijkomende informatie

EAN

8718868335623

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?