BIOnyx Biologische Natuursteenreiniger 5L

Artikelcode: Bio016

Geconcentreerde zuurvrije formule voor alle natuursteen, beton & kalkhoudende oppervlakten. Zowel binnen- en buitenshuis gebruik | Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIOGLOSICHE NATUURSTEENREINIGER 750ML

Natuursteen gaat levens lang mee? Daarom juist staat Natuursteen bekend om zijn duurzaamheid, slijtvastheid en fantastische uitstralingen. Natuursteen kan ook tegen een stootje. Dit is ook een reden waarom er op natuursteen geleefd kan worden. Met BIOnyx Natuursteenreiniger is het onderhoud eenvoudig, veilig en zeer duurzaam. Want wist je dat je natuursteen ook in vele variëteiten hebt (binnen – buiten – gevel – gedenken)?

De meest bekende zijn: graniet, kalksteen (wit & donker), marmer. Zelfs na jarenlang intensief gebruik, behoudt natuursteen zijn natuurlijke schoonheid en uitstraling.

SAMENSTELLING VAN BIOnyx NATUURSTEENREINIGER:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%.

BIOnyx BIOLOGISCHE BIONYX NATUURSTEENREINIGER GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdun geconcentreerde BIOnyx Natuursteenreiniger in lauw/warm water (1 – 5%). Wrijf het oppervlak(alle soorten natuursteen, beton en kalkhoudend) goed in met microvezel doek of mop en neem af met overvloedig schoonwater.

Bijkomende informatie

EAN

8718868335111

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?