BIOnyx Biologische Zonnepanelenreiniger 5L

Artikelcode: Bio011

einigt & beschermt tegen vuil, fijnstof vogelpoep of atmosferische- en groene aanslag | Bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx Biologische Zonnepanelenreiniger 5L

Hoe reinig ik zonnepanelen VEILIG & duurzaam? Moet je zonnepanelen wel reinigen? Ja maar natuurlijk! Wil je maximaal rendement (en wie dat niet), dan is een goede werking belangrijk. Maar dan moeten de zonnepanelen wel schoon zijn. Groene aanslag, atmosferische vervuiling, vogelpoep, fijnstof of vuil hechten zich op de panelen. Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen.

Waarom is vuil niet goed voor je zonnepanelen?

Moderne zonnepanelen zijn opgebouwd uit drie interne groepjes van cellen, ook wel “strings” genoemd. Deze drie strings zijn aan elkaar gekoppeld met een zogeheten “By-pass” diode. Deze diodes zorgen ervoor dat als één interne string minder energie produceert, deze zal worden overbrugt. Zo zal het zonnepaneel voor 1/3de minder energie produceren en valt niet altijd het hele paneel of systeem uit. Omdat de by-pass diode geleidelijk overbrugt en niet als een schakelaar werkt zal vuil bij sommige merken zonnepanelen nadelige effecten kunnen hebben op de energieproductie van het gehele systeem.
De hoeveelheid verlies licht aan de vervuiling en de vervuiling ligt weer aan de situatie en de omgeving.

Samenstelling van BIOnyx Biologische Zonnepanelenreiniger 5L

niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, amfotere oppervlakteactieve stoffen< 5%. Enzymen

BIOnyx Biologische Zonnepanelenreiniger 5L:

Verdun geconcentreerde BIOnyx Zonnepanelenreiniger bij voorkeur in lauw/warm water(1:1 tot 1:3) in een vernevelaar. Breng aan op een droge of licht vochtige ondergrond . Doe verder niets. Na 2-3 dagen eerste resultaten zichtbaar. Enkel gebruiken bij temperaturen tussen 5°C en 25°C. Bij weinig zonlicht(vroeg of laat op de dag, niet in de volle zon en wanneer er regen verwacht wordt < 24 uur. Herhaal 2-3 maal per jaar. Verbruik: ± 50m² met 5 liter verdund product afhankelijk van de vervuiling.

Bijkomende informatie

EAN

8718868335456

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?