BST Penguin 900 Veiligheidsmes met tapesnijder (Heavy Duty) Blauw

Artikelcode: 728189

€ 36,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

BST Penguin 900 Veiligheidsmes met tapesnijder (Heavy Duty) Blauw 5 Stuks

De Penguin 900 is een volledig metaaldetecteerbaar wegwerpmes voor zwaar gebruik. Het roestvrijstalen mes is verborgen om de gebruiker te beschermen, het ergonomische ontwerp van de handgreep biedt twee doorgangen voor het doorboren en vervolgens doorsnijden van krimpfolie, plastic omsnoeringsband en verpakkingstape. De P900 heeft ook een geïntegreerde roestvrijstalen lintsnijder als onderdeel van het ontwerp van de handgreep. Het lichaam van dit mes is gemaakt van voedselveilig detecteerbaar polypropyleen plastic.

 

 

Additional information

Brand BST Detectables
EAN

8716244298920

Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?