BST Swan Bag Cutter Veiligheidsmes

Artikelcode: 728184

€ 49,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

BST Swan Bag Cutter Veiligheidsmes 10 stuks per doos

De Swan is een volledig metaaldetecteerbaar veiligheidsmes voor eenmalig gebruik, speciaal ontworpen voor het snijden van meerlaagse papieren of plastic zakken en zakken. De gepatenteerde tegengestelde hellingen aan de achterkant van het mes verminderen de wrijvingsweerstand, wat een soepele en effectievere snede mogelijk maakt. De Swans bade is volledig afgedicht tegen bacteriën zonder verwijderbare onderdelen. Het mes heeft een spitse neus om te doorboren en vervolgens te snijden.

 

Additional information

Brand BST Detectables
EAN

8716244295127

Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?