Detectaplast detectie pleister blauw 120x20mm (waterafstotend)

Artikelcode: 8147

Inhoud: 100 stuks in een doosje

Afmeting: 120x20mm

€ 10,50
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Detectaplast detectie pleister blauw 120x20mm (waterafstotend)

Met de Detectaplast detectie pleister blauw 120x20mm (waterafstotend) zorg je ervoor dat verwondingen snel en eenvoudig kunnen worden opgemerkt en behandeld. Deze pleister is voorzien van een opvallende blauwe kleur, waardoor hij gemakkelijk te herkennen is in geval van een ongeval. De pleister is bovendien waterafstotend, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in vochtige omstandigheden.

Voordelen van de Detectaplast detectie pleister blauw

  • Gemakkelijk te herkennen: De opvallende blauwe kleur van de pleister maakt hem snel en eenvoudig herkenbaar in geval van een ongeval. Hierdoor kan er snel actie worden ondernomen om de verwonding te behandelen.
  • Waterafstotend: Dankzij de waterafstotende eigenschappen van de pleister kan deze ook gebruikt worden in vochtige omstandigheden. Hierdoor is de pleister ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de keuken of bij het zwembad.
  • Groot formaat: Met een formaat van 120x20mm is deze pleister groot genoeg om verschillende soorten verwondingen te bedekken. Bovendien is de pleister eenvoudig op maat te knippen, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere wonden.
  • Steriel verpakt: De pleister is individueel verpakt en steriel, wat zorgt voor een optimale hygiëne en veiligheid bij gebruik.

Gebruik van de Detectaplast detectie pleister blauw

De Detectaplast detectie pleister blauw kan op dezelfde manier worden aangebracht als een gewone pleister. Zorg ervoor dat de wond schoon en droog is voordat je de pleister aanbrengt. Verwijder vervolgens de beschermfolie en breng de pleister aan op de wond. Druk de pleister goed aan om ervoor te zorgen dat hij goed blijft zitten.

Conclusie

Met de Detectaplast detectie pleister blauw 120x20mm (waterafstotend) kies je voor een pleister die niet alleen opvalt door zijn opvallende blauwe kleur, maar ook geschikt is voor gebruik in vochtige omstandigheden. Dankzij het grote formaat en de steriele verpakking is de pleister geschikt voor een breed scala aan verwondingen.

Additional information

Brand Detectaplast
EAN

5407006140504

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?