Detectaplast detectie pleister blauw 38x38mm (waterafstotend)

Artikelcode: 8142

Inhoud: 100 stuks in een doosje

Afmeting: 38x38mm

€ 8,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Detectaplast biedt de perfecte oplossing voor mensen die werkzaam zijn in de voedingsmiddelenindustrie met hun waterafstotende pleisters, artikel 8142. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hygiënische normen van de voedselproductie en zijn daarom een ideale keuze voor professionals die in deze sector werken.

De pleisters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen waterafstotend is, maar ook zacht en comfortabel op de huid aanvoelt. Ze zijn verkrijgbaar in een doosje met 100 stuks, en zijn individueel verpakt om de hygiëne te waarborgen. Dit maakt ze ook ideaal voor gebruik in een EHBO-kit.

Met een EAN-nummer van 5430000726412 kunt u er zeker van zijn dat u een kwaliteitsproduct van Detectaplast aanschaft. De pleisters zijn ook voorzien van een blauwe kleur, waardoor ze goed zichtbaar zijn en eenvoudig te detecteren zijn in geval van verlies in voedsel.

Met de waterafstotende eigenschappen en hoogwaardige kwaliteit van de Detectaplast artikel 8142 pleisters, kunt u erop vertrouwen dat uw wond wordt beschermd terwijl u veilig en hygiënisch kunt werken in de voedingsmiddelenindustrie. Bestel vandaag nog uw doosje en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van Detectaplast!

Bijkomende informatie

EAN

5430000726412

Merk Detectaplast
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?