Detectaplast detectie pleister blauw 50x72mm (waterafstotend)

Artikelcode: 8144

Inhoud: 50 stuks in een doosje

Afmeting: 50x72mm

€ 8,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

De Detectaplast 8144 pleisters zijn de perfecte oplossing voor iedereen die werkt in de voedingsmiddelenindustrie en op zoek is naar een betrouwbare pleister die waterafstotend is. Deze pleisters zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan hygiëne en veiligheid in deze sector.

De pleisters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen water en vocht, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in natte omgevingen. De sterke kleeflaag zorgt ervoor dat de pleisters goed blijven zitten, zelfs als ze in contact komen met water of andere vloeistoffen.

Met het EAN-nummer 5407006140498 is deze pleister eenvoudig te bestellen en te gebruiken. De verpakking bevat 100 stuks, waardoor u altijd voldoende pleisters bij de hand heeft voor het geval van een ongeval.

Kortom, als u werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie en op zoek bent naar een betrouwbare en waterafstotende pleister, dan is de Detectaplast 8144 de ideale keuze. Bestel ze vandaag nog en zorg ervoor dat u altijd goed voorbereid bent op elke situatie.

Additional information

Brand Detectaplast
EAN

5407006140498

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?