Howard Leight Laser Lite oordopje 35dB met koord roze/geel

Artikelcode: 43520116

Het schuim is zo ontwikkeld dat het zachtjes uitzet zodra de oordopjes zijn aangebracht in het oor waardoor de Laser Lite een goede bescherming biedt tot wel 32 dB

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Howard Leight Laser Lite oordopje 35dB met koord roze/geel

De Laser Lite van Howard Leight zijn gemaakt van PU schuim en hebben een handig koordje tussen beide oordopjes. Het schuim is zo ontwikkeld dat het zachtjes uitzet zodra de oordopjes zijn aangebracht in het oor waardoor de Laser Lite een goede bescherming biedt tot wel 32 dB. Door de felle roze/gele kleur zijn de oordopjes tevens zeer goed zichtbaar. De Laser Lite van Howard Leight is verpakt per paar in een zakje en wordt verkocht per doos van 100 paar.

Bijkomende informatie

EAN

033552002215

Merk Howard
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?