IK Alkalisch 1.5 Sprayer 1 liter

Artikelcode: 8.17.77
IK Sprayers

De IK ALK 1.5-sprayer is ontworpen om een breed scala aan chemicaliën te sproeien in de schoonmaak- en desinfectie-industrie. Vooral geschikt voor alkalische stoffen, alcohol en aceton. Deze worden allemaal gebruikt voor schoonmaakwerkzaamheden in voedselverwerkende bedrijven, keukens, ovens, vloeren, glas, evenals voor het verwijderen van graffiti op muren.

€ 21,90
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Description

IK ALK 1.5 Professionele Sprayer

De IK ALK 1.5 is een professionele sprayer, speciaal ontworpen voor het spuiten van een breed scala aan chemicaliën in de schoonmaak- en desinfectie-industrie. Het is bijzonder geschikt voor alkalische stoffen, alcoholen en aceton, die veel worden gebruikt voor schoonmaakwerkzaamheden in voedselverwerkende bedrijven, keukens, ovens, vloeren, glas en ook voor het verwijderen van graffiti op muren.

 

Producteigenschappen van de IK ALK 1.5

 • Ventiel: Getarreerd op 2,5 bar / 36 psi, depressuriseerbaar
 • Standaard sproeiers: Verstelbare kegelvormige sproeier en ventilator
 • Nuttige capaciteit: 1l. – 35 Oz
 • Totale capaciteit: 1,50l. – 50 Oz
 • Liters/Min. bij 3 bar: 0,7l/min – 0,18 gal/min
 • Brutogewicht: 0,60 kg – 1,32lbs.
 • Nettogewicht: 0,46 kg – 1,02 lbs

Kenmerken en Voordelen

De IK ALK 1.5 sproeier biedt een robuust en resistent ontwerp, ideaal voor de meest veeleisende toepassingen in verschillende professionele schoonmaaksectoren. De afdichtingen en materialen van de IK ALK 1.5 zijn bijzonder resistent tegen de meeste alkalische stoffen, alcoholen en ketonen, evenals desinfectiemiddelen. Het heeft een brede vulmond, ergonomisch ontwerp, veiligheidsventiel ingesteld op 2,5 bar (depressuriseerbaar) en twee sproeikoppen (verstelbare kegel en ventilator). De doorschijnende tank maakt het mogelijk om het vloeistofniveau te controleren.

De IK ALK 1.5 heeft accessoires voor toepassingen in moeilijk bereikbare gebieden. De eenvoudige handmatige montage en demontage maakt volledig onderhoud mogelijk zonder het gebruik van gereedschap.

 

Toepassingsgebieden

 • Bouw
 • Schoonmaak en desinfectie
 • Automotive en detailing
 • Epidemie- en virusbestrijding

De IK ALK 1.5 is een essentieel hulpmiddel voor professionals in de schoonmaak- en desinfectie-industrie, die een betrouwbare en efficiënte oplossing nodig hebben voor het hanteren van een verscheidenheid aan chemische stoffen. Met zijn geavanceerde ontwerp en veelzijdige toepassingen is het een waardevolle aanwinst voor elke professional die streeft naar kwaliteit en effectiviteit in hun werk.

 

 

 

 

 

 

 

Additional information

Brand IK Sprayers
EAN

8414685101778

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Aceton, Ammoniak, Natriumhydroxide, Kaliumhydroxide, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?