IK HC 1.5 Sprayer 1 liter

Artikelcode: 8.17.74
IK Sprayers

De IK HC 1.5 professionele sprayer is ontworpen en vervaardigd met materialen van maximale weerstand voor gebruik met plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstof gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten. Het is ideaal voor gebruik in de auto-industrie voor taken zoals het reinigen van remmen, het verwijderen van teervlekken en het verwijderen van siliconen bij voorbereidende werkzaamheden voor het schilderen van het carrosserie. De IK HC 1.5 is optimaal voor industriële toepassingen op het gebied van bescherming, ontvetting en smering, evenals houtbehandeling.

€ 23,10
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

De IK HC 1.5 Sprayer – 1 Liter

De IK HC 1.5 Sprayer is een veelzijdige en betrouwbare spuitoplossing voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met zijn capaciteit van 1 liter is deze spuit perfect voor uiteenlopende toepassingen, waarbij precisie en gebruiksgemak voorop staan.

Belangrijkste Kenmerken

  • Capaciteit: 1 Liter, ideaal voor diverse toepassingen zonder te zwaar te zijn.
  • Materiaal: Robuust ontwerp, gemaakt van materialen die bestand zijn tegen chemicaliën en slijtage.
  • Gebruiksgemak: Ergonomisch ontwerp voor comfortabel en langdurig gebruik.
  • Verstelbare Spuitkop: Biedt de mogelijkheid om het spuitpatroon aan te passen aan specifieke behoeften.

Toepasselijke Sectoren

  • Schoonmaak en Hygiëne: Ideaal voor het desinfecteren en schoonmaken van oppervlakken in huizen, kantoren en gezondheidszorginstellingen.
  • Tuinieren: Geschikt voor het verspreiden van water, meststoffen en pesticiden in tuinen en kassen.
  • Industrieel Gebruik: Handig voor het aanbrengen van smeermiddelen, roestwerende middelen en andere industriële vloeistoffen.

Geavanceerde Functies en Duurzaamheid van de IK HC 1.5 Sprayer

Een van de belangrijkste factoren die de IK HC 1.5 Sprayer onderscheidt van andere spuiten in zijn klasse, is de reeks geavanceerde functies die het biedt. Deze spuit is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van zowel professionele als hobbygebruikers.

De chemische bestendigheid is een belangrijk kenmerk van deze spuit. De materialen zijn specifiek geselecteerd om uitstekende weerstand te bieden tegen een divers scala aan chemicaliën. Dit maakt de spuit uiterst veelzijdig en geschikt voor tal van toepassingen, variërend van industriële reiniging tot het toedienen van tuinchemicaliën. Gebruikers kunnen vertrouwen op de duurzaamheid en veiligheid van deze spuit, zelfs bij regelmatig contact met agressieve vloeistoffen.

Daarnaast is de precisie bij het spuiten een cruciaal aspect van de IK HC 1.5 Sprayer. De verstelbare spuitkop staat garant voor nauwkeurige toepassing, wat van groot belang is voor taken waarbij specifieke dosering en gerichte applicatie vereist zijn. Of het nu gaat om het zorgvuldig behandelen van delicate planten in de tuin of het uitvoeren van specifieke schoonmaaktaken, deze spuit biedt de nauwkeurigheid die nodig is voor optimale resultaten.

Tot slot, het ergonomisch ontwerp van de IK HC 1.5 Sprayer verdient speciale aandacht. De handgreep is zo ontworpen dat deze comfortabel in de hand ligt, waardoor gebruikers langdurig kunnen werken zonder vermoeidheid of ongemak. Dit aspect is vooral belangrijk voor gebruikers die de spuit voor langere periodes moeten hanteren, zoals bij grootschalige schoonmaakprojecten of uitgebreide tuinwerkzaamheden.

Al met al combineert de IK HC 1.5 Sprayer geavanceerde functies met duurzaamheid en ergonomisch ontwerp, waardoor het een superieure keuze is voor een breed scala aan spuittoepassingen.

Waarom Kiezen voor de IK HC 1.5 Sprayer?

De IK HC 1.5 Sprayer staat bekend om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor een breed scala aan spuitbehoeften. Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze spuit biedt de kwaliteit en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor effectief werk.

 

Bijkomende informatie

EAN

8414685101747

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?