IK HC TR 1 Sprayer 1 liter

Artikelcode: 8.41.74
IK Sprayers

De IK HC TRIGGER 1 professionele sprayer is ontworpen en vervaardigd met materialen van maximale weerstand om te worden gebruikt met plantaardige en dierlijke oliën, op koolwaterstof gebaseerde oplosmiddelen, smeermiddelen en aardolieproducten. Het is ideaal voor gebruik in de auto-industrie voor taken zoals het reinigen van remmen, het verwijderen van teervlekken en het verwijderen van siliconen van het carrosserie vóór het schilderen. De Trigger HC 1 is optimaal voor industriële toepassingen van bescherming, ontvetting en smering, evenals houtbehandeling. Deze verstuiver is ideaal voor geïsoleerde werkzaamheden op kleine oppervlakken.

€ 11,98
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

De IK HC TR 1 Sprayer – 1 Liter

De IK HC TR 1 Sprayer is een hoogwaardige, duurzame en veelzijdige spuit, ontworpen voor een scala aan toepassingen. Perfect voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik, biedt het precisie en gebruiksgemak in elke situatie.

 

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Capaciteit: 1 Liter, ideaal voor matig gebruik zonder te zwaar of te omvangrijk te zijn.
  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën.
  • Ontwerp: Ergonomisch ontwerp voor comfortabel gebruik over langere periodes.
  • Verstelbare Nozzle: Maakt nauwkeurige controle van spuitpatronen mogelijk voor verschillende toepassingen.

Ideale Gebruiksmogelijkheden

  • Schoonmaken en Desinfecteren: Perfect voor het desinfecteren van oppervlakken in huizen, kantoren en openbare ruimtes.
  • Tuinieren: Geschikt voor het spuiten van water, meststoffen of pesticiden in tuinen.
  • Autoverzorging: Kan worden gebruikt voor het aanbrengen van reinigingsmiddelen op voertuigen.

Innovatief en Duurzaam Ontwerp

Het ontwerp van de IK HC TR 1 Spuit weerspiegelt een combinatie van ergonomie en duurzaamheid. Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, is deze spuit bestand tegen zowel de elementen als de rigoureuze eisen van regelmatig gebruik. De verstelbare nozzle is een bijzonder kenmerk, waarmee gebruikers het spuitpatroon kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Veelzijdigheid in Gebruik

Van het desinfecteren van oppervlakken in huizen en kantoren tot het verzorgen van planten in de tuin, de IK HC TR 1 Spuit staat klaar. Zijn veelzijdigheid strekt zich ook uit tot de automotive sector, waar het gebruikt kan worden voor het aanbrengen van schoonmaakmiddelen op voertuigen.

Gebruiksvriendelijkheid en Veiligheid

Deze spuit is niet alleen ontworpen voor efficiëntie, maar ook met oog op veiligheid. De veiligheidsvergrendeling voorkomt onbedoeld spuiten, terwijl de eenvoudige demontage zorgt voor een gemakkelijke reiniging en onderhoud. Regelmatig onderhoud volgens de bijgeleverde richtlijnen zorgt ervoor dat de spuit altijd klaar is voor gebruik.

Ervaringen van klanten

Gebruikers van de IK HC TR 1 Spuit delen vaak hun positieve ervaringen, waarbij ze de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van het product benadrukken. Deze feedback bevestigt dat de IK HC TR 1 Spuit een gewaardeerd hulpmiddel is in vele huishoudens en bedrijven.

Conclusie: De IK HC TR een slimme keuze

De IK HC TR 1 Spuit combineert betrouwbaarheid, betaalbare kwaliteit en veelzijdigheid, waardoor het een slimme keuze is voor een breed scala aan toepassingen. Ondersteund door uitstekende klantenservice, is het een investering die zowel waarde als prestaties levert.

 

Bijkomende informatie

EAN

8414685000484

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?