IK Multi 9 Sprayer 6 liter

Artikelcode: 8.38.11.911
IK Sprayers

De IK MULTI 9 sprayer biedt een professionele spuitoplossing om optimale resultaten te behalen in diverse sectoren zoals bouw, schoonmaak en desinfectie, virus-, plaag- en epidemiebestrijding, automotive, industrie en airconditioning (HVAC). IK MULTI 9 is ontworpen voor maximale kracht en veelzijdigheid, zelfs met agressieve chemicaliën. Deze sproeier is bijzonder bestand tegen zuren.

€ 76,86
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Maak Kennis met de IK MULTI 9: De Sprayer die Uw Werk Vereenvoudigd!

Bent u klaar om uw werk naar een hoger niveau te tillen? De IK MULTI 9 is hier om dat te realiseren! Deze professionele spuitfles is een meesterwerk van innovatie, ontworpen voor optimale resultaten in een breed scala aan sectoren, waaronder bouw, schoonmaak, industrie, automotive, ongediertebestrijding en zelfs in de strijd tegen epidemieën en virussen.

 

Ongekende Kracht en Veelzijdigheid

 • Maximale Sterkte: De IK MULTI 9 is speciaal ontworpen om de meest agressieve chemicaliën te weerstaan, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor elke professional.
 • Acid-Resistant: Deze spuitfles is bijzonder resistent tegen zuren, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de meest uitdagende omgevingen.

 

Ontworpen voor Gebruiksgemak

 • Ergonomisch en Efficiënt: Met een versterkte slang van 1,3 meter, een grote geïntegreerde trechter voor eenvoudig vullen en een veiligheidsventiel ingesteld op 3 bar, is de IK MULTI 9 zowel gebruiksvriendelijk als veilig.
 • Draagbaarheid: Inclusief een comfortabele riem voor schouderdracht, waardoor u moeiteloos kunt werken, zelfs tijdens langdurige projecten.

 

Technische Superioriteit

 • Capaciteit: Een bruikbare capaciteit van 6 liter en een totale capaciteit van 8 liter, ideaal voor zowel kleine als grote projecten.
 • Lichtgewicht Ontwerp: Met een netto gewicht van slechts 1,72 kg is deze spuitfles verrassend licht en gemakkelijk te hanteren.

 

Zichtbaarheid en Precisie

 • Transparante Tank: De transparante tank van de IK MULTI 9 stelt u in staat om het vloeistofniveau gemakkelijk te controleren, zodat u altijd voorbereid bent.
 • Nauwkeurige Toepassing: Wordt geleverd met twee sproeikoppen (verstelbare kegel en fan) voor nauwkeurige toepassing in elke situatie.

 

Conclusie: Een Game-Changer voor Professionals

De IK MULTI 9 is niet zomaar een sprayer; het is een essentieel hulpmiddel dat kracht, veelzijdigheid en comfort combineert. Het is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke spuitoplossing. Stap nu over op de IK MULTI 9 en ervaar hoe het uw werk efficiënter, gemakkelijker en effectiever maakt!

Bijkomende informatie

EAN

8414685100085

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Aceton, Ammoniak, Natriumhydroxide, Kaliumhydroxide, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Vloeizuur (max20%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?