IK Multi TR 1 Sprayer 1 liter

Artikelcode: 8.41.70
IK Sprayers

De sprayer IK MULTI Trigger 1 biedt een professionele spuitoplossing voor optimale resultaten in verschillende sectoren, zoals schoonmaak en desinfectie, automotive en voertuigdetailing, fietsreiniging, virus-, plaag- en epidemiebestrijding, doe-het-zelf- of industriële toepassingen en airconditioning (HVAC). Deze spuit is ideaal voor geïsoleerde werkzaamheden op kleine oppervlakken.

€ 10,17
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

IK Multi TR 1 Sprayer: Compact en Efficiënt Ontwerp

De IK MULTI TR 1 is een veelzijdige en professionele spuitoplossing, ontworpen om uitmuntende prestaties te leveren in een verscheidenheid aan sectoren. Dit spuitapparaat is bijzonder geschikt voor taken in de bouw, schoonmaak, desinfectie, industrieel onderhoud, auto- en voertuigdetailing, en zelfs in de bestrijding van ongedierte, epidemieën en virussen. Zijn veelzijdigheid maakt het een onmisbaar gereedschap voor zowel professionele als doe-het-zelf projecten.

Wat de IK MULTI TR 1 onderscheidt, is zijn gebruiksgemak en functionaliteit. Het is licht en handzaam, waardoor het ideaal is voor werkzaamheden op kleine oppervlakken. De stabiliteit wordt verhoogd door een slim ontworpen basis, en het kleurgecodeerde inhoudsidentificatiesysteem maakt het gemakkelijk om verschillende vloeistoffen te onderscheiden. Bovendien zorgt de doorschijnende tank ervoor dat u altijd het vloeistofniveau in de gaten kunt houden, wat bijdraagt aan een efficiënt gebruik.

Deze spuitfles is niet alleen veelzijdig in gebruik, maar ook in zijn compatibiliteit met verschillende chemicaliën. Hij is optimaal geschikt voor het vernevelen van desinfectiemiddelen, neutrale producten, alcoholen, alkaliën en ketonen. Zelfs bij gebruik met verdunde zuren blijft de IK MULTI TR 1 betrouwbaar en effectief.

Kortom, de IK MULTI TR 1 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, efficiënte en veelzijdige spuitoplossing voor een breed scala aan toepassingen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en robuuste bouwkwaliteit biedt het een uitstekende balans tussen prestaties en duurzaamheid.

Belangrijkste Kenmerken Multi TR 1 Sprayer

 • Capaciteit van 1 Liter: Perfect voor kleine tot middelgrote taken; de tank van 1 liter biedt een ideale balans tussen draagbaarheid en efficiëntie.
 • Drukontlastingsventiel: Het geïntegreerde drukontlastingsventiel garandeert veiligheid tijdens gebruik, voorkomt overdruk en zorgt voor een soepele sproei-ervaring.
 • Verstelbare Sproeikop: Pas je sproeipatronen aan met de verstelbare sproeikop, voor precisie en controle op basis van je specifieke toepassingsvereisten.

 

Veelzijdigheid in de Kern

Ontworpen voor een veelvoud aan toepassingen, is de IK Multi TR 1-sproeier de ideale keuze voor verschillende vloeistoffen, waaronder:

 • Reinigingsoplossingen: Pak moeiteloos huishoudelijke schoonmaaktaken aan met de precisie en efficiëntie van de IK Multi TR 1.
 • Tuinbehoeften: Van meststoffen tot pesticiden, deze sproeier is uitgerust om een breed scala aan tuinoplossingen aan te kunnen.
 • Autoverzorging: Onderhoud je voertuig eenvoudig door wax, afdichtmiddelen en andere autoverzorgingsproducten moeiteloos aan te brengen.

 

Duurzaamheid en Langeduur

Vervaardigd uit hoogwaardige materialen, garandeert de IK Multi TR 1-sproeier duurzaamheid en stevigheid, zelfs bij uitdagende taken. De robuuste constructie staat garant voor betrouwbare prestaties, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan je gereedschapskist voor de komende jaren.

 

Toepassingsgebieden Multi TR 1 Sprayer

 • Bouw: Voor het aanbrengen van materialen tijdens bouw- of onderhoudswerkzaamheden.
 • Schoonmaak en desinfectie: Ideaal voor professionele schoonmaakdiensten.
 • Industrie en onderhoud: reinigen van machines en apparatuur, het aanbrengen van smeermiddelen en voor algemeen onderhoud.
 • Automotive en detailing: Perfect voor het gedetailleerd reinigen van voertuigen.
 • Pest en epidemiecontrole: Betrouwbaar voor het beheersen van uitbraken en plagen.

 

Conclusie

De IK Multi TR 1-sproeier is een compacte krachtpatser die efficiëntie en precisie brengt in jouw sproeitaken. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een betrouwbaar gereedschap of een doe-het-zelver die gemak zoekt, deze sproeier is ontworpen om aan je behoeften te voldoen. Investeer in kwaliteit, investeer in de IK Multi TR 1-sproeier voor een sproeioplossing het hele jaar door.

 

 

 

Bijkomende informatie

EAN

8414685000477

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Aceton, Ammoniak, Natriumhydroxide, Kaliumhydroxide, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Vloeizuur (max20%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?