KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Zeepdispenser Cassette 1.2 Ltr 92147 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 92147
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 155,60€ 140,04
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Elektronische No Touch Zeepdispenser Cassette 1.2 Ltr 92147 Wit – Kimberly Clark

Handreiniger Dispensers, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen.

Ideaal voor: uitgifte van KLEENEX® Luxe Foam Handreiniger voor veelvuldig gebruik, zonder de dispenser aan te hoeven raken, voor toiletruimtes waar hygiëne belangrijk is; zorgt voor minder verontreiniging en de verspreiding van bacteriën; houdt kosten laag in drukbezochte omgeving, eenvoudig onderhoud.

Verkrijgbaar als: No touch snel te vullen dispenser met drukknop of sleutel, geschikt voor 1.2-liter cassette, afgerond ontwerp, eenvoudig te reinigen witte afwerking zonder vuil of stofophoping, slimme sensor technologie voor controle en indicator wanneer bijgevuld moet worden of een nieuwe batterij nodig is.

Verpakking:   1 Dispenser

Hulp nodig?