KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Foam Handreiniger Dispenser zak 200ml 6982 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6982
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Foam Handreiniger Dispenser zak 200ml 6982 Wit – Kimberly Clark

Handreiniger Dispensers, uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen.

Ideaal voor: te gebruiken in hygiëne kritische toiletruimtes met minder muurruimte; uitgifte van KLEENEX® Luxe Foam Handreiniger voor frequent gebruik; bevordert frequent handen wassen ter vermindering van besmetting en de verspreiding van bacteriën; houdt kosten laag in drukbezochte ruimten, weinig onderhoud.

Verkrijgbaar als: een stijlvolle slanke witte dispenser, gemakkelijk te reinigen, zonder stof of vuil ophoping, met drukknopbediening.

Verpakking:   1 Dispenser

Bijkomende informatie

EAN

5033848030521

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?