KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Bag in Box 6951 Zwart – Kimberly Clark

Artikelcode: 6951
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Beschikbaar via nabestelling

€ 195,90€ 176,31
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handreiniger Dispenser Bag in Box 6951 Zwart – Kimberly Clark

Of u nu op zoek bent naar hygiëne of weinig onderhoud, ons assortiment stijlvolle toiletruimte systemen en dispensers zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Als het gaat om onze Huidverzorging Dispensers, zijn er vier woorden van toepassing: “hoge capaciteit” en “laag onderhoud”. Keuze uit elektronische, manueel of fles.

Kies de handmatige Huidverzorging Dispenser die past aan uw behoefte en budget. Ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw toiletruimtes voldoen aan hoge hygiënenormen.

Verpakking:   1 Dispenser

Bijkomende informatie

EAN

10036000920137

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?