KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Poetsdoek Dispenser Kleine Rollen 7936 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 7936
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Available on backorder

€ 72,70€ 65,43
Niet op voorraad
Levertijd: 3-6 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Poetsdoek Dispenser Kleine Rollen 7936 Wit – Kimberly Clark

Dispenserassortiment voor poetsrollen met centrale uitgifte, die de hygiëne verbeteren, verbruik verminderen en daarom kosten besparen.

Ideaal voor: snel en eenvoudige doek-voor-doek uitgifte van WYPALL* Poetsdoeken zonder de dispenser te hoeven aanraken; geschikt voor drukke voedselomgeving, betere naleving hygiënische normen.

Verkrijgbaar als afsluitbare, snel navulbare dispenser van elegant, zwart, waterbestendige oppervlak (voldoen aan de eisen voor voedselveiligheid).

Verpakking:   1 Bus

Additional information

Brand Kimberly-Clark
EAN

5033848007431

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?