KLEENEX* Toilettissue Midi Jumbo 250M 8515 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 8515
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 44,00€ 39,60
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

KLEENEX* Toilettissue Midi Jumbo 250M 8515 Wit – Kimberly Clark

Jumbo Toilettissue Rollen vermindert onderhoud en afval en beheerst de kosten. Lost op in koud water, waardoor het de afvoer niet zal blokkeren. Vervaardigd in fabrieken met ISO 14001 en ISO 9001 certificering, uw garantie voor verantwoorde productie en kwaliteit. Ideaal voor: drukbezochte kantoor en hotel toiletruimtes die beschikken over een imago van hoge kwaliteit; meer comfort en verzorging, zacht en absorberend; past in AQUARIUS* Toilettissue Dispenser; beperkt kosten en afval, geperforeerd; milieuvriendelijk (met EU Ecolabel). Verkrijgbaar als: frisse, witte, hygiënische, geperforeerde 2-laags FSC gecertificeerd papier, jumborollen van 250m met een 78mm kern, 100% recycled.

Verpakking: 6 Rollen x 625 Vellen = 3750 Vellen

Deze rollen zijn geschikt voor de AQUARIUS* Toilettissue Dispenser Jumbo Non-Stop 6991 Wit van Kimberly Clark.

Additional information

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

2-laags

Brand Kleenex
EAN

5027375007965

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?