NILFISK STOFZUIGERFILTERS TEGEN LAGE PRIJZEN

Als liefhebber van kwaliteit werkt u natuurlijk graag met een Nilfisk stofzuiger, waarbij u automatisch altijd te maken krijgt met op zijn tijd het Nilfisk stofzuigerfilter en stofzuigerzak verwisselen. Voor beide zaken bent u aan het juiste adres bij een in stofzuigers gespecialiseerde webwinkel als Stofzuigersupply. In ons ruime assortiment kunt u bij alle gangbare en veel voorkomende types Nilfisk apparaten een passend stofzuigerfilter bestellen en kopen.

Om onnodige verspreiding van stofdeeltjes te voorkomen is het belangrijk dat u op tijd het stofzuigerfilter vervangt. Hierdoor wordt belemmerd dat de stofuitstoot richting de motor bereikt of in het vertrek belandt waar u zuigt. Een stofzuigerfilter komt overigens ook voor onder namen als schuimfilter, permanentfilter of foamfilter.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle nilfisk stofzuigerfilters

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

DE JUISTE KEUZE VOOR UW NILFISK STOFZUIGERFILTER

Let er op of u het juiste typenummer heeft van uw stofzuiger. De zogeheten MOD-code (modelcode) staat in de meeste gevallen aan de onderkant van uw stofzuiger, in het kunststof aangebracht of met een sticker. Een net iets ander filter kan nog zo veel gelijkenissen vertonen, in de regel kunnen er dan nog stofdeeltjes vrijkomen en functioneert het stoffilter daarmee dus niet goed.

Als tweede heeft u de keuze uit het populaire Nilfisk HEPA filter of een microfilter, motorfilter, permanentfilter, een schuimfilter of een pre-filter.

ONS UITGEBREIDE ASSORTIMENT NILFISK STOFZUIGERFILTERS

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u zoals gezegd alle veel voorkomende Nilfisk stofzuigerfilters. Zit de uwe er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u!

Voor onder andere de onderstaande types Nilfisk stofzuigers kunt u bij ons het goede stofzuigerfilter kopen:

–    Bravo R10PO7A1
–    Buddy II 12
–    Buddy II 18
–    GA 70
–    GD111 Thor
–    GM80
–    GM 90
–    GS 80
–    GS 90
–    GM 200
–    GM 300
–    GM 400
–    Select Champagne HEPA 14
–    VP300 HEPA
–    VP300 HEPA Basic
–    VP930

GRATIS ADVIES OVER UW NILFISK (OF ANDER MERK) STOFZUIGER BIJ STOFZUIGERSUPPLY

Hygienesupply is de totaalaanbieder voor alles dat met stofzuigers te maken heeft. In onze webshop kunt u naast stofzuigzakken en stofzuigerfilters van Nilfisk, ook terecht voor andere onderdelen voor uw stofzuiger zoals stofzuigerslangen. Ook voor merken als Miele, Philips, AEG en vele andere merken leveren wij stofzuiger onderdelen. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor al uw vragen.