Orange Brush Handborstel Zacht Lange Handgreep OB19004

Artikelcode: OB19004

LET OP: Niet geschikt voor voedingsmiddelenindustrie: Orange brush is vervaardigd van gerecycled kunststof mede hierdoor worden de borstel gemaakt van grondstoffen vanuit verschillende restproducten. Dit zorgt ervoor dat dit product NIET geschikt is voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Wij adviseren dit vervangende artikel:

Vikan Handborstel Lange Steel 522252
Vikan Transport Handborstel Lange Steel 522252
522252

Beschrijving

Orange Brush Handborstel Zacht Lange Handgreep OB19004 (gespleten vezels)

Grote, brede handborstel met zachte, gespleten vezel voor truck- en carwash en industrieel gebruik. De rubberen handgreep geeft meer grip en de rubberen omranding biedt stootbescherming. Voor het reinigen en afwassen van vervuilde oppervlakken.

255 x 80 mm

Geproduceerd van gerecycled materiaal

Zowel het kunststof als de vezels bestaan uit gerecycled materiaal. Het kunststof zelf bestaat voor 98% uit gerecycled materiaal. 2% bestaat uit inkt. Dat is nodig om tot één kleurstelling te komen. In de prijslijst gaan we uit van het totale aandeel gerecycled materiaal per product. Hierdoor komt het percentage soms lager uit dan 98%, omdat we naast kunststof ook andere materialen, zoals aluminium, meenemen in de berekening.

Het percentage gerecycled materiaal in de vezels is afhankelijk van de vezeldikte. De vezeldiktes 0,32mm en 0,50mm zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De vezeldikte 1,00mm bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal. Toevoeging van virgin materiaal is in dit geval nodig om de sterkte van de borstelharen te kunnen garanderen. Doelstelling voor de toekomst is uiteraard dat we toewerken naar 100% gerecycled materiaal voor alle producten.

Bijkomende informatie

EAN

8715268190043

Food Approved

Nee

Kleur

Oranje-Zwart

Materiaal

EPDM, Polypropyleen (pp)

Merk Orange Brush
Recycle Percentage

82%

Typevezel

Extra zacht

Vezeldikte

32mm

Vezellengte

60mm

Hulp nodig?