Orange Brush Hoekschrobber Medium OB20155

Artikelcode: OB20155

LET OP: Niet geschikt voor voedingsmiddelenindustrie: Orange brush is vervaardigd van gerecycled kunststof mede hierdoor worden de borstel gemaakt van grondstoffen vanuit verschillende restproducten. Dit zorgt ervoor dat dit product NIET geschikt is voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Orange Brush Hoekschrobber Medium OB20155

Schrobber met korte en lange medium harde vezel. Het montuur is rondom bezet met vezel zodat goten, hoeken en plinten eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Geproduceerd van gerecycled materiaal

Zowel het kunststof als de vezels bestaan uit gerecycled materiaal. Het kunststof zelf bestaat voor 98% uit gerecycled materiaal. 2% bestaat uit inkt. Dat is nodig om tot één kleurstelling te komen. In de prijslijst gaan we uit van het totale aandeel gerecycled materiaal per product. Hierdoor komt het percentage soms lager uit dan 98%, omdat we naast kunststof ook andere materialen, zoals aluminium, meenemen in de berekening.

Het percentage gerecycled materiaal in de vezels is afhankelijk van de vezeldikte. De vezeldiktes 0,32mm en 0,50mm zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De vezeldikte 1,00mm bestaat voor 50% uit gerecycled materiaal. Toevoeging van virgin materiaal is in dit geval nodig om de sterkte van de borstelharen te kunnen garanderen. Doelstelling voor de toekomst is uiteraard dat we toewerken naar 100% gerecycled materiaal voor alle producten.

Bijkomende informatie

EAN

8715268201558

Food Approved

Nee

Kleur

Oranje-Zwart

Materiaal

Polypropyleen (pp)

Merk Orange Brush
Recycle Percentage

82%

Typevezel

medium

Vezeldikte

0,50mm

Vezellengte

45mm

Hulp nodig?