Waterontharders voor vaatwassers

Waterontharders voor vaatwassers

U kent het vast wel: u moet regelmatig de kalkaanslag van uw kranen, professionele vaatwasser en keukenapparatuur verwijderen. Wanneer u woont en werkt in een gebied met hard water, krijgt u hoe dan ook te maken met de hoge aanwezigheid van kalk in uw water. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen, kunt u investeren in een industriele waterontharder. Bij Hygienesupply vindt u diverse waterontharders voor (onder andere) vaatwassers van Valinn.

De werking van een industriele waterontharder

Een waterontharder is een apparaat waarmee de hardheid van water verminderd kan worden. Ook wel waterontharding genoemd. Deze sluit u eenvoudig aan aan het begin van uw waterleiding. De machine filtert het water en verwijdert schadelijke en ongewenste stoffen waardoor de waterontharder de aanwezigheid van kalk aanzienlijk verminderd én het water beter drinkbaar is. Doordat de waterontharders van Valinn vrij compact zijn, kunt u deze gemakkelijk onder een werktafel plaatsen. De waterontharders van Valinn zijn speciaal ontwikkeld voor de grootkeukenbranche waarin waterkwaliteit een grote rol speelt.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle waterontharders

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

De voordelen van waterontharders

– Een wandcontactdoos is overbodig wanneer u een waterontharder aanschaft.

– Het gebruik van een waterontharder is beter voor het milieu

– Door een waterontharder te installeren bespaart u aanzienlijk op de kosten. 

– Het gebruik van een waterontharder binnen uw organisatie bespaart u tot wel 19% op bedrijfskosten.

– U bespaart zo’n 40% spoelwater.

– Uw apparatuur wordt optimaal beschermd en gaat langer mee.

– U voorkomt dure reparaties aan bijvoorbeeld verwarmingselementen, waterleidingen en slangen. 

– De smaak van het kraanwater zal stukken beter worden wanneer u gebruikmaakt van een waterontharder. 

Waterontharders kopen speciaal voor uw professionele vaatwasser

Een van de belangrijkste voordelen van een waterontharder is dat uw keukenapparatuur langer mee gaat. Daarnaast zorgt deze machine ervoor dat uw apparaten minder energie verbruiken. Bent u dus van plan om een doorschuif vaatwasser of voorlader vaatwasser aan te schaffen? Zorg er dan ook voor dat u een waterontharder bestelt. Zo heeft u veel langer plezier van uw (bedrijfs)keuken. Wel is het goed om te weten dat u de filters regelmatig moet reinigen en/of vervangen om de groei van bacteriën tegen te gaan. Voor het terugspoelen van uw waterontharder moet u geschikt zout gebruiken en op de juiste wijze toevoegen. Neem voor meer informatie en adviezen gerust contact op met onze klantenservice.