Sanita SAN-DUTY NITRIL, model 1082 Wit

Artikelcode: 8181

De San-Duty Nitril: voor de ‘heavy duty’ professionals. Onder de zool van de San–Duty Nitril klompen is een extra nitriel composiet zool bevestigd voor werkzaamheden in zwaardere omstandigheden. Deze nitriel onderzool maakt de zool nog sterker en nog sterker anti-slip. Sterk aanbevolen voor een food-omgeving, met name de veiligheidsmodellen. Eigenschappen San-Duty Nitril klompen: polyurethaan zool met nitril composite zool; anti-slip; antistatisch; gelijmde leren kap; echt leren inlegzool.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

Comfortabele en hygiënische Sanita klomp met dichte hiel en buigzame polyurethaan zool. Sterk anti slip, anti statisch, geluidsarm en comfortabel. Echt leren binnenzool en leren kap met zeer sterke 2- componentenlijm aan de zool bevestigd.

 

SAN-DUTY NITRIL, model 1082 Wit

-Dichte hiel

-leer, polyurethaan

-EN-ISO 20347, FO, O2, HRO, SRC

 

Bijkomende informatie

Merk Sanita
Schoenmaat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?