Steripower® Acryl vloerdisplay met verlichting voor kunststof Steripower unit 80166 uitsparing voor I-pad of tablet 43480284

Artikelcode: 43480284

Levertijd: 1-3 weken

Desinfecteer uw handen snel en eenvoudig met een Steripower unit. De Steripower unit geeft, zonder dat u de unit hoeft aan te raken, een dosis desinfectiemiddel af.

€ 1.990,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Steripower® Acryl vloerdisplay met verlichting voor kunststof Steripower unit 80166 uitsparing voor I-pad of tablet 43480284

Steripower acryl vloerdisplay met

verlichting naar keuze voor kunststof

Steripower unit 10046.

Met uitsparing voor I-pad of tablet.

De Steripower doorzichtige vloerdisplay van acryl met verlichting is een handige en moderne houder voor de desinfectie Steripower unit systemen. Deze display is geschikt voor kunststof Steripower unit.

Als desinfectiemiddel voor de Steripower adviseren wij de CMT Handsfree Disinfection Liquid 500ml of de CMT Handsfree Disinfection Liquid 1000ml flacons. Dit is een vloeibaar desinfectiemiddel op alcoholbasis dat een officieel toelatingsnummer heeft van het CTGB.

Verpakking:   1 Stuks

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?