STOFZUIGERSNOEREN VOOR DIVERSE STOFZUIGERS!

Een kapot stofzuigersnoer is ontzettend vervelend. Een nieuw stofzuigersnoer vinden is in de winkel vaak niet gemakkelijk. Het is namelijk belangrijk om goed te onderzoeken wat voor soort stofzuigersnoer je moet hebben. Gelukkig bieden wij de oplossing. Stofzuigersupply heeft namelijk diverse snoeren voor stofzuigers.

STOFZUIGERSNOEREN VERVANGEN: WAAROM?

Stofzuigen met een kapot stofzuigersnoer is flink link. Tijdens het stofzuigen staat er immers 230 volt op het stopcontact. Als er een scheur in je stofzuigersnoer zit, kan dit heftige gevolgen hebben. Voor de veiligheid is het daarom belangrijk om met goed materiaal te werk te gaan. Zelf je stofzuigersnoer repareren met ducttape is echt geen veilige oplossing! Ga liever voor een nieuw en goed stofzuigersnoer, zodat je het werk veilig kan voortzetten.

WELK TYPE STOFZUIGERSNOER HEB IK NODIG?

Stofzuigersupply levert verschillende types stofzuigersnoeren. Zo bestaat ons assortiment uit stofzuigersnoeren met lengtes van zeven, tien en vijftien meter. Ook de dikte van het stofzuigersnoer is belangrijk. Wij hebben verschillende universele aansluitsnoeren met verschillende diktes. Bij Stofzuigersupply vind je alle soorten en maten stofzuigersnoeren die jij nodig hebt.

STOFZUIGERSNOEREN VOOR DIVERSE MERKEN

Wanneer je weet welk type snoer je hebt, is het zaak om te kijken naar een bepaald merk. Bij sommige merken vervalt namelijk de garantie als er niet een origineel merksnoer wordt gekocht. Zo zijn er de Nilfisk stofzuigersnoeren. Wij hebben twee soorten Nilfisk snoeren. De grijze GM80 en de oranje VP300. De VP300 is afneembaar en beschikbaar in verschillende maten. Ook de Numatic stofzuigersnoeren zijn erkend. Alle stofzuigersnoeren van Numatic zijn afneembaar en beschikbaar in verschillende lengtes en diktes.

JOUW NIEUWE STOFZUIGERSNOER BESTELLEN

Bestel jouw nieuwe stofzuigersnoer eenvoudig in onze webshop. Stofzuigersupply heeft meer dan dertig jaar ervaring! Wij hebben snelle levering én veilige betaling via Afterpay. Heb je vragen over het type stofzuigersnoer die je nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0345 – 724 900 of mail naar info@hygienesupply.nl.