WYPALL* L30 Poetsdoeken Kleine Rollen 7305 Blauw – Kimberly Clark

Artikelcode: 7305
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

WYPALL* L30 Poetsdoeken Kleine Rollen 7305 Blauw – Kimberly Clark

Een 2-laags SCOTT® Onderzoekbankrol, sterk, scheurvast en duurzaam. Ideaal voor: bescherming van onderzoekbanken, zorgt voor hoge hygiëneniveau in de gezondheidszorg. Verkrijgbaar als: geperforeerde witte of blauwe rol met een breedte van 40, 50 of 59 cm. Kan worden gebruikt met een dispenser voor gecontroleerd verbruik en om afval te beperken (met uitzondering van 59cm breedte rol).

Verpakking: 12 Rollen x 100 Doeken = 1200 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Poetsdoek Dispenser Combirol 7087 Grijs van Kimberly Clark.

Bijkomende informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

2-laags

EAN

5033848003693

Materiaal

Airflex

Merk Wypall
Type

L30

Hulp nodig?