Afvalbak DIN-PK 50 liter blauw

Artikelcode: VB-31049806
-22%
€ 109,00€ 85,00
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Description

Afvalbak DIN-PK 50 LTR blauw: Perfect voor Buiten

De Afvalbak DIN-PK 50 LTR blauw van Vepa Bins is de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Deze buitenafvalbak is ontworpen om niet alleen praktisch te zijn, maar ook om een stijlvolle aanvulling te zijn op elke buitenruimte.

Robuust en Duurzaam Materiaal:

Gemaakt van hoogwaardig geïnjecteerd HDPE, staat deze afvalbak garant voor jarenlange betrouwbaarheid. De corrosiebestendige metalen delen zorgen ervoor dat de bak bestand is tegen de meest uitdagende weersomstandigheden, van brandende zon tot vrieskou. Of het nu regent, sneeuwt of zonnig is, deze bak blijft presteren.

Doordacht Ontwerp:

De speciale kap van de afvalbak is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook een functioneel doel. Het beschermt de inhoud tegen inregenen en voorkomt dat groot afval wordt ingeworpen, waardoor de omgeving netjes blijft. De RVS plaat aan de rand is speciaal ontworpen voor rokers, waardoor sigaretten veilig kunnen worden uitgedrukt zonder schade aan de bak of het milieu.

Gebruiksgemak:

Het ledigen van de bak is een fluitje van een cent dankzij het innovatieve driekantslot in de kap. Dit zorgt voor een eenvoudige en hygiënische lediging, waardoor het onderhoud minimaal is. Bovendien is de afvalbak veelzijdig in gebruik en kan hij zowel aan een wand als aan een paal worden gemonteerd, afhankelijk van de behoeften van de locatie.

Opvallende Kleur:

De levendige blauw kleur van de afvalbak zorgt ervoor dat hij opvalt, wat bijdraagt aan het bewustzijn van afvalinzameling en recycling. Het moedigt mensen aan om hun afval op de juiste manier weg te gooien en draagt zo bij aan een schonere en groenere omgeving.

Conclusie:

Of u nu een bedrijf, gemeente of particulier bent, de Afvalbak DIN-PK 50 LTR blauw is de ideale keuze voor al uw buitenafvalbehoeften. Het combineert stijl met functionaliteit en is gebouwd om lang mee te gaan. Investeer in kwaliteit en maak van uw buitenruimte een schone en aantrekkelijke plek.

Additional information

Brand Vepabins
EAN

8713631049806

Kleur

Blauw

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Direct meebestellen
-22%
Afvalbak DIN-PK 50 liter blauw
Art.: VB-31049806
€ 85,00
Hulp nodig?