Vikan cleaning products en uw HACCP programma

Vikan hygiene systems zijn volledig geschikt voor uw HACCP systeem. Daarnaast kan het voor de totale bedrijfshygiëne een significante verbetering bewerkstelligen. Dit maakt het gemakkelijker om aan de kwaliteitsmanagementsystemen en aan de in -en externe hygiëne-audits te voldoen. De uit negen verschillende kleuren bestaande productrange is volledig vervaardigd uit materialen die FDA goedgekeurd zijn en voldoen aan de EC regulering 10/2011/EC. Deze regulering is specifiek opgesteld voor het gebruik van materialen in voedselverwerkende ruimten. Een kleurcoderingsprogramma minimaliseert het risico van kruisbesmetting tussen twee verschillende zones binnen uw productiefaciliteit of andere hygiëne kritische zones. Daarnaast stimuleert het gebruik van kleurcodering hygiënisch gedrag bij uw werknemers. Uiteraard komt dit ten goede aan de productveiligheid. Auditoren van keuringsinstanties hechten veel waarde aan het gebruik van kleurcodering vanwege de grote invloed op de productveiligheid.

Vikan cleaning equipment (FAQ)

De totale productlijn van Vikan concepts is ontzettende breed en biedt voor iedere schoonmaak uitdaging een geschikt stuk gereedschap. Denk hierbij aan borstelsbezemsstelenmicrovezel etc. Als vikanspecialist krijgen wij dagelijks een aantal vragen omtrent het gebruik van deze producten. We hebben hier een overzicht gemaakt van de belangrijkste en de meeste voorkomende vragen.

In welke kleuren zijn de Vikan producten beschikbaar?

De Vikan producten zijn beschikbaar in de kleuren: blauw, groen, rood, geel, wit, zwart, oranje, paars en roze.

Zijn de Vikan cleaning products bestand tegen chemicaliën?

Alle producten zijn gemaakt van grondstoffen van zeer hoge kwaliteit en zijn bestand tegen corrosieve en agressieve chemicaliën.

Tegen welke reinigingstemperaturen zijn de vikan cleaning tools bestand?

Alle borstels zijn bestand tegen een reinigingstemperatuur van 121C. Schrapers, trekkers pads en padhouders zijn geschikt om te reinigen op een temperatuur van 100C. Alle Vikan microvezel moppen en doeken kunnen gewassen worden op 95C.

Hoe vaak moeten de producten van Vikan hygiene systems vervangen worden?

Zodra de producten tekenen van beschadigingen of slijtage vertonen is het aan te raden de producten uit hygiënisch oogpunt te vervangen. Alle Vikan microvezel producten hebben een garantie van minimaal 500 wasbeurten.

Hoe kosten efficiënt zijn de vikan microvezel producten?

Vergeleken met de traditionele schoonmaakmethode met emmers en wringers, bespaart het Vikan hygiene systeem u 30% van uw tijd. Het prepareren van microvezel moppen en doeken leidt tot een besparing van 70% op het water -en chemie verbruik.

Is het mogelijk een prijslijst te downloaden van alle Vikan producten?

Uiteraard is dit mogelijk, u kunt hieronder uw vikan prijslijst voor 2022 downloaden.

Download hier uw Vikan prijslijst 2016

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. Wanneer u voor de eerste keer Vikan producten gaat gebruiken is het altijd verstandig om de producten eerst grondig te reinigen en eventueel te desinfecteren. Tijdens transport en overslag is het mogelijk dat de artikelen in aanraking zijn gekomen met ongewenste mircro-organismen.

In deze Vikan prijslijst van 2016 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product
✔ De prijzen exclusief btw
✔ Beknopte productomschrijving

Voornaam
Achternaam
Email
Niche

Wat kan vikanspecialist Hygiensupply voor u betekenen?

Buiten het feit dat Vikan kwalitatief zeer goede materialen produceert is het in sommige gevallen prettig een schoonmaak uitdaging samen met een van onze adviseurs te bekijken. Onze adviseurs hebben 30 jaar ervaring met het reinigen in de voedingsmiddelenindustrie. U kunt dus wel stellen dat er nog maar weinig reinigingsproblemen voorkomen die we niet al eens eerder hebben meegemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om onze adviseur digitaal een kleurcoderingsschema voor uw bedrijf te laten maken. U krijgt hiermee een compleet overzicht van welke producten op welke locatie hangen en vergemakkelijkt hiermee het herbestel proces. Heeft u vragen over vikan materialen of heeft u een reinigingsvraagstuk kunt u altijd contact opnemen met 0345-724900.

Schrijf u in op onze nieuwbrief en blijf op de hoogte!

Wilt u meer informatie over hoe u kleurcodering kunt toepassen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via + 31 (0)345-724900. Bent u geintresseerd in de updates over hygiëne die wij hier regelmatig plaatsen dan kunt u zich hiernaast inschrijven op onze nieuwsbrief.

 

Waarom moet u zich inschrijven op onze nieuwsbrief?

✔ Ontvang 5% korting op uw volgende aankoop

✔ Blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen de hygienebranche

✔ Ontvang hygiëne gerelateerde tips & tricks

 

* u ontvangt maximaal 1 email per maand en uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Voornaam
Achternaam
Email
Niche