KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handdoeken Dispenser POP-UP Doos Small 9924 RVS – Kimberly Clark

Artikelcode: 9924
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Beschrijving

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* Handdoeken Dispenser POP-UP Doos Small 9924 RVS – Kimberly Clark

Handdoekdispensers met vel-voor-vel uitgifte van papieren handdoeken uit een afgestemd assortiment washroom dispensers, die de hygiëne bevorderen, comfort en welzijn verbeteren en helpen om de kosten te beheersen. Ideaal voor: doek-voor-doek uitgifte van KLEENEX* Handdoeken uit Pop- Up doos in een stijlvolle doos, geschikt voor plaatsen waar minder ruimte is en kantoor en hotel toiletruimtes met een luxe imago; houdt kosten laag, zeer weinig onderhoud. Verkrijgbaar als: stijlvolle dispenser die veilig en netjes over product past, met een afgerond design en roestvrijstaal ‘zilver’ afwerking.

Verpakking: 2 Dozen

Is geschikt voor de KLEENEX* Ultra Soft Pop Up Handdoeken Intergevouwen Medium 1126 Wit van Kimberly Clark.

Bijkomende informatie

EAN

10036000099246

Merk Kimberly-Clark
Hulp nodig?