Vikan Ergo Foam Sprayer 2,5liter

Artikelcode: 9303

Schuimreiniging:

Efficiënte, effectieve en hygiënische manier van reiniging in keukens, slagerijen, microbrouwerijen, natte ruimtes, douches, kleedkamers, openbare zwembaden, fitnessstudio’s, enzovoort.

Wissen
€ 256,60
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan Ergo Foam Sprayer 2,5liter

Ga eenvoudig grote schoonmaaktaken aan met deze Foam Sprayer. Of je nu muren schoonmaakt in een voedselverwerkende omgeving of vloeren reinigt in douches, fitnessstudio’s, zwembaden of meer, deze Foam Sprayer klaart de klus met een constante chemische dosering (0,4-10%, afhankelijk van de aanbevelingen van de fabrikant). De foam sprayer kan 8 bar druk aan en heeft een ergonomische grip die niet snel uit je handen glijdt, zelfs niet als deze nat is. Elke versie is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een set van 15 kleurgecodeerde spuitmonden voor verschillende chemische concentraties. Laat nooit chemicaliën direct door de schuimspuit lopen.

Schuimreiniging met normale waterdruk uit de waterkraan!

Schuimreiniging met normale waterdruk uit de waterkraan is een eenvoudige en effectieve manier om verschillende oppervlakken te reinigen. Het proces werkt door middel van een schuimlans die op de waterkraan wordt aangesloten. De schuimlans mengt de reinigingsoplossing met water en lucht, waardoor er schuim ontstaat. Dit schuim wordt vervolgens op het oppervlak aangebracht en blijft er een tijdje op zitten om het vuil en de verontreinigingen los te maken en af te breken. Nadat het schuim de kans heeft gehad om in te werken, wordt het oppervlak afgespoten met gewoon water uit de kraan. Schuimreiniging met normale waterdruk is een milieuvriendelijke en betaalbare oplossing voor het reinigen van verschillende oppervlakken in zowel huishoudelijke als commerciële omgevingen. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en vereist geen gespecialiseerde apparatuur of training.

Vereist:

  • De druk aan het uiteinde van de watertoevoerslang moet minimaal 2 bar zijn
  • Gebruik een goed schuimend reinigingsmiddel.

 

Bijkomende informatie

Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel

Merk Vikan

Downloads

Foam Sprayer Handleiding (1.46 MB)Foam Sprayer Accessoires (2.75 MB)
Hulp nodig?