Aluminium Afvalbakken

Aluminium afvalbakken van Vepa Bins

Iedere organisatie produceert afval. Daar kunnen we niets aan veranderen, maar wel aan de manier waarop het verwerkt wordt. U wilt er zo min mogelijk last van hebben en ook voor klanten of bezoekers mag het geen doorn in het oog zijn. Vepa Bins heeft daarom de beste aluminium afvalbakken ontwikkeld. Deze afvalbakken zijn stijlvol, praktisch, betrouwbaar én gemakkelijk in gebruik. Perfect om te gebruiken in grote organisaties waar hygiëne voorop staat. Onder andere ziekenhuizen maken hier daarom veel gebruik van. Wilt u graag meer weten over aluminium afvalbakken? Lees dan verder! 

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Materiaal
Alle aluminium afvalbakken

Toont alle 3 resultaten

Sorteer op

Verschillende soorten aluminium afvalbakken

Vepa Bins heeft zich onder andere gespecialiseerd in aluminium afvalbakken. Ze hebben een veelzijdig assortiment voor iedere (werk)omgeving. De aluminium afvalbakken zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen op basis van inhoud van de afvalbak (die wordt weergegeven in aantal liters), maar uiteraard ook op het gebruik ervan. Enkele voorbeelden zijn de aluminium afvalbak met 130 liter en de afvalbak van 110 liter. Daarin is nog onderscheid te maken tussen een pedaalemmer en bijvoorbeeld een pushklep. 

Naast de aluminium afvalbakken hebben we dan ook nog de klikorolcontainers en natuurlijk alle accessoires die erbij horen. Denk aan afvalzakken, binnenemmers en meer. 

Designmogelijkheden voor prullenbakken

De aluminium afvalbakken van Vepa Bins hebben een strak uiterlijk. Dat komt door de keuze van materiaal, maar ook door de rechte vormen. Hierdoor passen ze in iedere omgeving. Wilt u graag dat ze uniek zijn en geheel passen bij uw organisatie? Neem dan even contact op. Het is namelijk mogelijk de kleuren en bijvoorbeeld de klep aan te passen. 

Veel gestelde vragen over aluminium afvalbakken

Welk formaat afvalbak heeft u nodig? Dat is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Als richtlijn kunt u 10 – 20 liter aanhouden per persoon. Afhankelijk van de plaats van de afvalbak en de producten kunt u dan berekenen wat u nodig heeft. Hoe kiest u vervolgens de juiste afvalbak? Bepaal eerst waar hij moet staan in het pand. En vervolgens hoe hij gebruikt wordt. Aan de hand daarvan kunt u beoordelen of een pedaalemmer of pushklep praktischer zou zijn.

Voordelen van aluminium afvalbakken van Vepa Bins

Het grote voordeel van Vepa Bins is dat de afvalbakken van RVS of aluminium zijn gemaakt en daardoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast staat hygiëne voorop en met deze producten hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.