Bedrijfsstofzuigers

Bedrijfsstofzuigers kopen

Een goedwerkende bedrijfsstofzuiger is voor ieder bedrijf van groot belang. Professionele stofzuigers en waterstofzuigers zijn namelijk perfect voor snel en gemakkelijk schoonmaken in verschillende industriële en bedrijfsruimtes. Hygienesupply heeft dan ook voor elke schoonmaakklus de perfecte stofzuiger in het assortiment.

Filteren
Sorteren op
Alle bedrijfsstofzuigers

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Specificaties bedrijfsstofzuigers

Een bedrijfsstofzuiger moet natuurlijk beter presteren dan een normale stofzuiger. Industriële stofzuigers zijn vaak niet alleen maar groter, maar zijn ook voorzien van speciale filters. Hierdoor worden zelfs de kleinste stofdeeltjes niet uitgeblazen. Daarnaast zijn professionele stofzuigers vaak uitgerust met een krachtige motor: ideaal voor het verwijderen van fijn tot grof vuil in uw bedrijfspand.

Voordelen van bedrijfsstofzuigers

De professionele stofzuigers uit onze webshop zijn betrouwbaar, energiezuinig, duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk. Sommige modellen zijn zo ontworpen, dat je er zelfs doekjes en sprays op kunt vervoeren. Daarnaast beschikken bedrijfsstofzuigers vaak over een ‘plugged cable’. Zo kunt u makkelijk het snoer vervangen wanneer deze beschadigd is.

Soorten bedrijfsstofzuigers

Hygienesupply verkoopt verschillende soorten en maten bedrijfsstofzuigers. Deze bedrijfsstofzuigers zijn van topkwaliteit en hebben een uitstekende zuigkracht.

Bedrijfsstofzuiger aanschaffen

Op zoek naar een passende stofzuiger voor uw bedrijf? Wij helpen u om het juiste product voor u uw bedrijf te kiezen. In de webshop van Hygienesupply vindt u vele soorten en maten bedrijfsstofzuigers. Komt u er niet uit, dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van een stofzuiger voor uw organisatie. Zo schaft u altijd de best passende reinigingsmachine voor uw bedrijf aan