Schrobzuigmachines: geschikt voor iedere organisatie

Schrobzuigmachines: geschikt voor iedere organisatie

Met een schrobmachine reinig je niet alleen efficiënter, maar ook de productiviteit ligt maar liefs vier maal hoger dan bij handmatig schoonmaken. Onmisbaar in een organisatie! Het scheelt niet alleen veel tijd, maar de vloer wordt ook nog eens op een hygiënische manier gereinigd. Hij is geschikt voor zowel grote als kleine oppervlaktes en u kunt de keuze maken uit een schrobzuigmachine met een accu of netsnoer. Maar hoe kiest u nou de juiste schrobzuigmachine voor uw organisatie? Hygiënesupply helpt u graag. 

Filteren
Sorteren op
Alle schrobzuigmachines

Toont alle 6 resultaten

Sorteer op

Geschikt voor grote en kleine oppervlaktes

De schrobzuigmachine is in te zetten in grote, maar ook zeker in kleinere ruimtes. Aan moeilijk bereikbare plekken is ook gedacht. De machines hebben namelijk een duwbeugel die tijdens het reinigen in hoogte verstelbaar is. zo zijn ook de moeilijkste plekjes geen enkel probleem. Doordat het reinigen met de schrobzuigmachine snel en efficiënt gaat, is de grootste ruimte in uw bedrijf binnen de kortste keren helemaal schoon.

Accu of netsnoer: Waar kies jij voor?

Wanneer u een schrobzuigmachine wilt aanschaffen, kunt u kiezen uit een machine met een accu of met netsnoer. Met een accu hoeft u geen rekening te houden met het snoer, waardoor het reinigen nog een stukje makkelijk en sneller gaat. Het voordeel van een schrobmachine met netsnoer is dat deze machine wat goedkoper is. Qua werking doen ze het allebei even goed.

Borstels, zuigrubbers en vloerzuigmond

De schrobzuigmachines zijn standaard voorzien van:

–        Een nylonborstel;

–        Een vloerzuigmond met verwisselbare zuigrubbers;

–        Een vloerzuigmond vooraan;

–        Een vloerzuigmond achteraan.

Daarnaast is elke machine erg gebruiksvriendelijk door het bedieningspaneel bovenaan op de duwbeugel. Hiermee kunnen zowel de borstel, als vacuüm en watertoevoer geactiveerd worden. Een duwbeugel is bevestigd om de machine makkelijk op te kunnen bergen. Ook is hij gemakkelijk te onderhouden. De vuilwatertank is namelijk afneembaar en makkelijk te ledigen, waardoor het machinegedeelte goed te bereiken is. De vloerzuigmond zorgt voor een optimaal droogresultaat en de borstels en vloerzuigmonden zijn snel en gemakkelijk ze vervangen zonder dat extra gereedschap nodig is. Aan alles is gedacht!

Hoe kies je de juiste schrobzuigmachine?

Een schrobzuigmachine aanschaffen is geen kleine aankoop, dat snappen wij. Daarom is het nóg belangrijker om de juiste machine te kiezen. Het zou immers erg jammer zijn als u uiteindelijk toch de verkeerde kiest! Ga eerst na of u voorkeur heeft voor een machine met accu of netsnoer. Heeft u deze keuze gemaakt? Dan wordt het al een stuk gemakkelijker. Kies daarna welke specificaties u belangrijk vindt. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de machine zo ligt mogelijk is? Of wilt u graag een machine die wat breder is, zodat de vloer nog sneller gereinigd wordt? Ook zit er verschil in de aandrijving. Kiest u voor een zo hoog mogelijke aandrijving of maakt dat niet veel uit voor u?

Schrobzuigmachine kopen? Wij helpen je!

Twijfelt u nog steeds over uw keuze of durf u niet zo goed een keuze te maken? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om samen met u een schrobzuigmachine te kiezen die het beste past bij uw bedrijf. Wist u dat we nog meer reinigingsmachines in ons assortiment hebben? U vindt onder andere bouwstofzuigers, veegmachines, waterstofmachines en tapijtreinigers in verschillende soorten en maten. Ook voor informatie over deze producten kunt u gerust contact met ons opnemen!