Dipp industriele ontvetter

Dipp Industriële ontvetters

De industriele ontvetters van het merk Dipp zijn sterk geconcentreerd zodat ze goed instaat zijn alle vetten, oliën en vuilresten op een veilige en snelle manier op te lossen en te verwijderen van harde en gladde oppervlakken zoals RVS, metaal, kunststof, plastiek, hout, glas, tegels en stenen. De industriële ontvetters zijn uitermate geschikt voor het reinigen van de garages, fabrieken, industriële werkruimten, machines en motoren. Zo is bijvoorbeeld Dipp 03 een perfecte partner voor het voor behandelen van houtwerk wanneer u wilt gaan schilderen. Omdat het schoonmaken in deze eerder genoemde sectoren niet tot de core business behoort en vaak daardoor een ondergeschoven kindje is, is het erg van belang een goed reinigingsmiddel te gebruiken. Een goede industriële ontvetter zorgt ervoor dat het reinigingsproces minder tijd kost en uw personeel minder tijd kwijt is aan de reiniging. Daarnaast stimuleren goede middelen uw personeel om het reinigen en ontvetten goed en regelmatig uit te voeren.

Filteren
Sorteren op
Alle dipp industriële ontvetter

Toont alle 8 resultaten

Sorteer op

Reinigingsmiddelen van Dipp

Naast de industriele ontvetters heeft Dipp ook speciale reinigingsmiddelen voor de horeca, sanitair en voor de keuken. Op deze wijze heeft Dipp voor iedere situatie een ideale reiniger. Daarnaast hebben de meeste reinigingsproducten van Dipp een food label zodat ze geschikt zijn om gebruikt te worden in ruimten waar voedsel verwerkt word.

Dipp Quarantee Label

Alle Dipp reinigingsproducten beschikken over het speciale Quarantee Label. Hiermee verplicht de producent van de schoonmaakmiddelen zich om de reinigingsproducten op een efficiënte en economische wijze te fabriceren en tegelijkertijd de kwaliteit van de middelen op een constant niveau te houden. Dankzij de nauwlettende keuze van de verschillende grondstoffen, is het mogelijk om een hoogwaardige, optimale en betrouwbare kwaliteit garanderen voor elk product van Dipp professional.Veiligheidsinformatiebladen en technische fiches kunt u bij het desbetreffende product in onze webshop downloaden of eventueel aanvragen door contact met ons op te nemen.