Rugstofzuigers

Rugstofzuigers: wat zijn het en waar zijn deze voor bedoeld?

Rugstofzuigers zijn speciaal ontworpen voor plekken waar je moeilijk met een normale stofzuiger kunt komen. Denk aan smalle gangen in een bus, vliegtuig of bioscoopzaal. Of bijvoorbeeld een trappenhuis, waarbij je met een normale stofzuiger last kan hebben van het telkens moeten tillen en verplaatsen van de stofzuiger of het korte snoer. Met onze rugstofzuiger heeft u hier geen last meer van. Deze draagt u namelijk op uw rug en daardoor kunt u zelfs op onhandige en krappe plekken gemakkelijk stofzuigen. Er zijn ook rugstofzuigers beschikbaar zonder snoer. Al onze rugstofzuigers zijn compact gemaakt waardoor de productiviteit verhoogd wordt. Bij Hygienesupply verkopen wij verschillende rugstofzuigers van het merk Numatic. Al deze rugstofzuigers hebben een nieuw slank en ergonomisch ontwerp en bieden daardoor veel draagcomfort. Alle harnassen zijn ademend, verstelbaar, corrigeren uw houding en hebben een heupriem waarin de meest gebruikte accessoires in meegenomen kunnen worden.

Filteren
Sorteren op
Alle rugstofzuigers

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Soorten rugstofzuigers

Wij hebben drie verschillende soorten stofzuigers van het merk Numatic:

De RSB150-NX HEPA heeft totale draadloze vrijheid. Hierdoor is deze rugstofzuiger geschikt om op alle plekken te kunnen stofzuigen. U hoeft geen rekening te houden met de beschikbaarheid van een stopcontact. De RSB150-NX HEPA is uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor. De batterij gaat maar liefst 80 minuten mee. De rugstofzuiger heeft 40% meer luchtstroom en zuigkracht en ook een maximaal gebruikscomfort. De rugstofzuiger biedt een optimale reiniging productiviteit met krachtige en professionele reiniging resultaten.

Ook de RSB150 is uitgerust met onze nieuwe NX300 36V batterijtechnologie en 350W digitale borstelloze motor. Ook deze rugstofzuiger heeft totale draadloze vrijheid en kunt u dan ook op elke plek gebruiken zonder rekening te moeten houden met een stopcontact. Net zoals bij de RSB150-NX HEPA heeft ook de normale RSB150 40% meer luchtstroom en zuigkracht en een maximaal gebruikscomfort. Deze rugstofzuiger biedt ook een optimale reiniging productiviteit met krachtige en professionele reiniging resultaten.

De RSV150 geeft door zijn compacte ontwerp meer comfort voor de gebruiker wat de productiviteit verhoogt. Met een extra lange kabel van 15 meter en een royale stofcapaciteit van 5 liter, hoeft u minder vaak te stoppen om de stekker uit het stopcontact te halen of om de stofzak te wisselen en heeft u meer tijd om de klus te klaren. Schakel eenvoudig tussen tapijten en harde vloeren met de hoogwaardige combizuigmond.

Geïnteresseerd in het kopen van een rugstofzuiger?

Onze rugstofzuigers worden binnen 1-3 werkdagen gratis bij u thuis gestuurd. Heeft u problemen of vragen over de rugstofzuiger? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen door te bellen naar 0345 – 724 900 of een email te sturen naar info@hygienesupply.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.