Rolcontainers bedrijfsafval

Zoekt u een rolcontainer voor bijvoorbeeld bedrijfsafval? Wanneer u werkt in de voedingsmiddelenindustrie, detailhandel, gezondheidszorg of horeca, produceert u hoogstwaarschijnlijk veel afval. Om het afval zo goed mogelijk te kunnen scheiden, biedt Hygienesupply diverse typen en kleuren rolcontainers aan. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor een 1100 lilter rolcontainer. Kies daarnaast voor gekleurde containers met vlak- of splitdeksel.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Materiaal
Alle rolcontainers

Toont alle 7 resultaten

Sorteer op

Rolcontainers van 1100 liter in HACCP kleuren

Binnen de voedingsmiddelenindustrie heeft voedselveiligheid de hoogste prioriteit. Voer uw afval hierom zo snel mogelijk af, creëer een overzichtelijke afvalstroom en voorkom zaken als kruisbesmetting (door bijvoorbeeld de Listeria Bacterie) door afval te scheiden in diverse HACCP-kleuren.

Iedereen kent wel de standaard gekleurde containers. Blauw is bedoeld voor papier en karton, groen voor GFT, oranje voor plastic en grijs voor al het overige afval. Daarnaast bieden wij ook gele containers aan, speciaal bedoeld voor glasafval en rood voor bijvoorbeeld vleesafval. Zorg er binnen uw bedrijf voor dat er duidelijkheid is rondom de diverse kleuren rolcontainers.


Wat zijn de voordelen van onze rolcontainers?

De rolcontainers van Hygienesupply beschikken over diverse voordelen:

  • De rolcontainers hebben een inhoud van 1100 liter, wat ervoor zorgt dat u veel afval kwijt kunt en zo min mogelijk zakken naast de container hoeft te plaatsen;
  • Voor bedrijven die iets minder afval produceren, bieden wij ook een variant aan met een inhoud van 770 liter;
  • De afvalcontainers zijn te verkrijgen in diverse HACCP kleuren, zodat u gemakkelijk diverse typen afval kunt scheiden;
  • Het flexibele split deksel maakt het eenvoudiger om het deksel te openen en voorkomt daarnaast schade aan het deksel tijdens de lediging;
  • De containers zijn voorzien van vier ergonomische handgrepen aan de zijkant;
  • Twee van de vier rubberen wielen bevatten een rem, zodat u de container stevig kunt vastzetten;
  • De rolcontainers zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (HDPE), wat ze geschikt maakt om langdurig buiten te staan;
  • De afvalbakken bevatten een opnamestap om deze gemakkelijk aan de belader te kunnen hangen voor lediging

Het reinigen van de 1100 liter rolcontainers

Reinig uw containers regelmatig, om stank en ongedierte te voorkomen. Maak hiervoor gebruik van een hogedrukreiniger, bijvoorbeeld in combinatie met een ontvetter. Denk bijvoorbeeld ook aan dit actiepakket. Let er ook op dat u de container achteraf nog desinfecteert met behulp van een desinfectiemiddel.


Rolcontainers bestellen bij Hygienesupply

Heeft u vragen over het scheiden van afval binnen uw branche of heeft u vragen over de juiste rolcontainer voor u? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden rondom rolcontainers, kliko’s en andere professionele afvalbakken.