Voor een bouwstofzuiger gaat u naar Hygienesupply

Tijdens het verbouwen en slopen van een woning komt er veel bouwstof vrij en deze kan in uw longen terecht komen. Door het bouwafval op te zuigen met een fijnstof stofzuiger, voorkomt u dat deze stofdeeltjes in de lucht terecht komen. Een gewone stofzuiger is niet geschikt, omdat deze door de scherpe stofdeeltjes beschadigd kan raken. De bouwstofzuigers van Numatic zijn veel sterker en speciaal ontworpen om te gebruiken voor fijnstof. U functioneert toch ook veel beter in een schone, stofvrije en veilige werkplek dan wanneer u werkt in een ruimte vol stof?

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Kleur
Alle bouwstofzuigers

Toont alle 4 resultaten

Sorteer op

Numatic fijnstof stofzuigers

De Numatic dustcare bouwstofzuigers zijn geschikt voor de dagelijkse reinigingstaken, maar ook voor het afzuigen van bijvoorbeeld houtstof. Sluit de stofzuiger aan op een schuurmachine met behulp van de bijkomende slang en u heeft geen last van vrijkomende stofdeeltjes. De Numatic stofzuigers zijn betrouwbaar en hebben een lange levensduur, zodat u waar krijgt voor uw geld.

 

Welk type bouwstofzuiger kies ik?

Numatic heeft een heel aantal modellen in haar assortiment, zodat u altijd de stofzuiger vindt die het beste bij u en uw bedrijf past. De grootste verschillen zitten hem in de vulcapiciteit, het vermogen, de omvang van het apparaat en de prijs. Alle bouwstofzuigers van Numatic worden geleverd met een aansluitkit, bestaande uit vier moffen en een lange slang waarmee de stofzuiger op ieder gereedschap kan worden aangesloten.

 

Waarom kiezen voor een bouwstofzuiger van Numatic?

Wij hebben hieronder nog een aantal voordelen op een rijtje gezet zodat u goed voorbereid een bouwstofzuiger aan kunt gaan schaffen:

✔ Een aantal bouwstofzuigers van Numatic beschikken over de zogenaamde plugged cable snoeren. Dit betekent dat ze bij een kabelbreuk eenvoudig te vervangen zijn, zonder dat daarvoor een reparateur langs hoeft te komen.

✔ De buitenkant en de toplaag van Numatic bouwstofzuigers zijn stootvast, vochtvrij en gemaakt van roestvrij staal. Hierdoor raken ze niet snel beschadigd en zijn ze geschikt voor langdurig gebruik.

✔ De speciale bijpassende fijnstoffilterzakken zorgen ervoor dat het filter in de stofzuiger nauwelijks belast wordt en dat het stof goed opgeslagen wordt en niet weer vrij komt.

✔ U kunt de stofzuigers van Numatic aansluiten op uw machines.

 

Adviezen & meer informatie

Heeft u nog moeite met het kiezen van de beste professionele (industriële) stofzuiger? Of bent u op zoek naar een van onze andere reinigingsmachines of industriële stofzuigers? Vraag dan vrijblijvend advies aan door contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer +31 (0)345 – 72 54 53 of door een mail te sturen naar info@hygienesupply.nl.