Poetspapier rolhouders voor professioneel gebruik

Om een opgeruimde en hygiënische ruimte te kunnen creëren binnen uw bedrijfskeuken en/of -ruimte, is het van belang dat u gebruikmaakt van de juiste schoonmaakartikelen. Vergemakkelijk het schoonmaakritueel binnen uw organisatie door gebruik te maken van poetsdoeken of poetspapier op rol, met natuurlijk de bijbehorende rolhouders en dispensers van Kimberly Clark. Zo heeft u altijd een voorraad aan poetspapier bij de hand!

Filteren
Sorteren op
Alle poetspapier rolhouders

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Poetspapier rolhouders voor klein- of grootverbruik

Afhankelijk van de ruimte en de hoeveelheid poetspapier die u wenst te gebruiken tijdens de het schoonmaken, bepaalt u welke poetspapierhouder geschikt is voor uw bedrijf en/of organisatie.

Zo bieden wij in ons assortiment poetsdoeken muurdispensers aan speciaal bedoeld voor de wat kleinere bedrijfsruimtes en -keukens. Deze combineert u met de daarvoor bestemde poetsdoeken en bevestigt u eenvoudig aan de wand. Voor industrieel gebruik – binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen en het onderwijs – kiest u voor rolhouders geschikt voor grote rollen poetspapier. Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen rolhouders die u kunt bevestigen aan de muur en (mobiele) vloerdispensers. De mobiele vloerdispenser beschikt daarnaast over een vuilniszakhouder, waardoor u het poetspapier direct na gebruik gemakkelijk weg kunt gooien.


Heeft u interesse, vragen of wilt u direct bestellen? Dat kan!

Hygienesupply biedt diverse dispensers en houders aan zodat u binnen uw bedrijf verzekerd kunt zijn van een goede hygiëne. Kijk ook eens bij onze toiletroldispensers, zeepdispensers en rolhanddoekdispensers.

Neem voor vragen of advies contact op met onze klantenservice. Of bestel direct een poetspapier rolhouder voor op uw werkplek!