IK Foam 1.5 Sprayer 0.75 liter

Artikelcode: 8.17.76
IK Sprayers

De IK FOAM 1.5 professionele sprayer is vervaardigd voor de productie van droog en duurzaam schuim. Ontworpen om te worden gebruikt met chemische middelen met oppervlakte-actieve eigenschappen. IK Foam 1.5 levert de gebruiker een dicht en permanent schuim, ideaal voor professionele reiniging, sanitatie en desinfectie, reiniging van HVAC-systemen, autowassen en detaillering, fietsreiniging, evenals voor de desinfectie van voedselverwerkingsgebieden en industriële keukens.

€ 24,75
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

IK FOAM 1.5 Professionele Schuimsprayer

De IK FOAM 1.5 is een professionele schuimsproeier, speciaal vervaardigd voor het genereren van droog en duurzaam schuim. Deze sproeier is ontworpen voor gebruik met chemische middelen die oppervlakteactieve stoffen bevatten, waardoor het ideaal is voor professionele schoonmaak, sanitaire en desinfectiewerkzaamheden, het reinigen van HVAC-systemen, voertuigwassing en -detailing, fietsreiniging, evenals voor de desinfectie van voedselverwerkingsgebieden en industriële keukens.

 

Producteigenschappen

 • Ventiel: Getarreerd op 3 bar / 43,5 psi, depressuriseerbaar
 • Standaard sproeiers: Speciale sproeier met ventilator-type schuim
 • Nuttige capaciteit: 0,75l. – 25 Oz
 • Totale capaciteit: 1,50l. – 50 Oz
 • Brutogewicht: 0,60 kg – 1,32lbs.
 • Nettogewicht: 0,46 kg – 1,02 lbs.

Kenmerken en Voordelen

De IK FOAM 1.5 handbediende sproeier is een schuimgenerator die is ontworpen voor schoonmaaktaken in diverse sectoren. Het heeft een brede vulopening, ergonomisch ontwerp en een veiligheidsventiel ingesteld op 3 bar (depressuriseerbaar). De doorschijnende tank maakt het mogelijk om het vloeistofniveau te controleren.

De sproeier is uitgerust met drie mixers (oranje, grijs en groen) die het mogelijk maken om het type schuim te variëren door te kiezen tussen nat, intermediair of droog schuim. Met het gebruik van het schuim wordt de contacttijd tussen het chemische middel en het te reinigen oppervlak verhoogd, waardoor stoffen en bekleding effectief worden gereinigd zonder overmatige bevochtiging, wat de groei van schimmels en bacteriën kan veroorzaken, en biedt het een betere visuele controle over het besproeide oppervlak.

De eenvoudige handmatige montage en demontage van de IK Foam 1.5 maakt volledig onderhoud mogelijk zonder het gebruik van gereedschap.

Toepassingsgebieden

 • Schoonmaak en desinfectie
 • Automotive en detailing

De IK FOAM 1.5 is een essentieel hulpmiddel voor professionals die op zoek zijn naar een efficiënte en effectieve oplossing voor het genereren van kwaliteitsschuim. Met zijn geavanceerde ontwerp en veelzijdige toepassingen is het een waardevolle aanwinst voor iedereen die streeft naar kwaliteit en effectiviteit in hun werk.

 

 

 

Bijkomende informatie

EAN

8414685101754

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Ammoniak, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Vloeizuur (max20%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?