IK Multi 6 Sprayer 4 liter

Artikelcode: 8.38.11.901
IK Sprayers

De IK MULTI 6 sproeier biedt een professionele spuitoplossing om optimale resultaten te behalen in diverse sectoren zoals bouw, schoonmaak en desinfectie, virus-, plaag- en epidemiebestrijding, automotive, industrie en airconditioning (HVAC). IK MULTI 6 is ontworpen voor maximale kracht en veelzijdigheid, zelfs met agressieve chemicaliën. Deze sproeier is bijzonder bestand tegen zuren.

€ 74,38
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
 • Gratis verzending vanaf € 150,-

 • Altijd snelle levering

 • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Ontdek de Kracht van de IK MULTI 6 Sprayer: Uw Ultieme Professionele Spuitoplossing!

De IK MULTI 6 is niet zomaar een sprayer; het is een game-changer in de wereld van professioneel sproeien! Met zijn robuuste en resistente ontwerp is deze spuitfles speciaal ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen in diverse professionele sectoren. Of u nu werkt in de bouw, schoonmaak, industrie, automotive, ongediertebestrijding of epidemie- en virusbestrijding, de IK MULTI 6 staat klaar om elke uitdaging aan te gaan.

 

Ongeëvenaarde Veelzijdigheid en Kracht

 • Optimale Compatibiliteit: De IK MULTI 6 is uw betrouwbare partner voor het werken met een breed scala aan chemicaliën, waaronder desinfectiemiddelen, neutrale producten en zelfs zuren.
 • Gebouwd voor Uithoudingsvermogen: Speciaal ontworpen om te weerstaan aan de meest agressieve chemicaliën, biedt deze spuitfles een ongekende duurzaamheid en betrouwbaarheid.

 

Gebruiksgemak en Comfort

 • Ergonomisch Ontwerp: De IK MULTI 6 is uitgerust met een versterkte 1,3 meter lange slang, een grote geïntegreerde trechter voor gemakkelijk vullen en een veiligheidsventiel ingesteld op 3 bar dat kan worden gedepressuriseerd.
 • Draagcomfort: Inclusief een riem voor comfortabel dragen over de schouder, waardoor u moeiteloos kunt werken, zelfs tijdens langere projecten.

 

Technische Specificaties IK MULTI 6 Sprayer

 • Capaciteit: Een bruikbare capaciteit van 4 liter en een totale capaciteit van 6 liter, perfect voor zowel kleine als grote projecten.
 • Gewicht: Met een netto gewicht van slechts 1,47 kg is deze spuitfles verrassend licht en gemakkelijk te hanteren.

 

Transparantie en Controle

 • Zichtbaarheid: De transparante tank laat u toe om het vloeistofniveau gemakkelijk te controleren, zodat u altijd weet wanneer het tijd is om bij te vullen.
 • Precisie Sproeien: Wordt geleverd met twee sproeikoppen (verstelbare kegel en fan) voor nauwkeurige toepassing in elke situatie.

 

Conclusie IK Multi 6 Sprayer 4 liter: Een Must-have voor Professionals

De IK MULTI 6 is meer dan alleen een sprayer; het is een essentieel hulpmiddel dat kracht, veelzijdigheid en comfort combineert. Het is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke spuitoplossing. Wacht niet langer, ervaar de kracht van de IK MULTI 6 en breng uw werk naar een hoger niveau!

 

Bijkomende informatie

EAN

8414685100078

Geschikt voor Alchoholen

Butanol, Ethanol, Methanol, Andere Alchoholen

Geschikt voor Alifatische Koolwaterstoffen

Decaan, Heptaan, Hexaan, Limoneen, Pentaan

Geschikt voor Alkalische & Ketonische Stoffen

Aceton, Ammoniak, Natriumhydroxide, Kaliumhydroxide, Natriumhypochloriet

Geschikt voor Aromatische Koolwaterstoffen

Naftaleen, Tolueen (max40%), Xyleen

Geschikt voor Oliën & Petroleum

Plantaardige Oliën, Diesel, Benzine, Kerosine, Terpentine

Geschikt voor Zuren

Azijnzuur (max 20%), Zoutzuur (max30%), Vloeizuur (max20%), Fosforzuur, Nitraatstikstofzuur (max20%), Zwavelzuur (max30%), Andere Zuren

Merk IK Sprayers
Hulp nodig?