AEG STOFZUIGERZAKKEN BIJ STOFZUIGERSUPPLY

Bij onze webshop voor goedkope stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen betaalt u nooit te veel voor alles dat u nodig heeft voor uw AEG stofzuiger. Als stofzuigermerk valt AEG is onder AEG Electrolux, het bedrijf dat tevens stofzuigers produceert voor Philips, Tornado en Volta. De stofzakken van AEG zijn daardoor ook plaatsbaar in verschillende modellen van deze stofzuigers, bijvoorbeeld in het geval van de AEG S-Bag.

Wij verkopen AEG stofzakken voor alle populaire gangbare modellen voor elke AEG Electrolux stofzuiger, zowel de originele met een logo maar ook de goedkopere alternatieven die volgens dezelfde maatvoering en standaarden zijn gemaakt. Een verantwoorde keuze dus! Waarom zou u voor een merk betalen, als een merkloze variant even goed is?

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle aeg stofzuigerzakken

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

AEG ELECTROLUX STOFZUIGERS

In onze webshop kunt u de juiste stofzak vinden voor onder meer deze bekende types AEG Electrolux stofzuigers:

AEG VX4-1-)R

AEG VX6-2-CR-A

AEG VX6-2-EB-C

AEG VX7-2-DB

AEG VX7-2-EB-C

AEG VX7-2-IW-P

AEG VX-4-CG-E

AEG VX8-4-ECO

AEG VX9-4-OKO

AEG CX-2-35O

AEG FX9-1-4ST

AEG FX9-1-ALRG
AEG LX7-2-DB AEG LX7-2-ECO

AEG LX8-2-TM-T


De populaire types stofzuigerzakken van AEG die u bij ons online kunt bestellen zijn:

S-Bag Classic Lifetime

GR19 Junior

GR201 S

GR201 S-Bag Classic Long Performance

GR201SM

GR201SMCC S-Bag

GR206S S-Bag Anti-Allergy

GR5S
GR12

GR13

GR17 GR24S
GR28M Vampyr 5000/CE

GR 28S

ASKVX8 Ultrasilencer

ASRK1

Smart 3 GR50S Berry

Smart 4 GR51S

VOORDELIGE STOFZUIGERZAKKEN VOOR UW AEG ELECTROLUX STOFZUIGER

Een merkloze stofzak voor uw A-merk stofzuiger is een stuk goedkoper. Dit geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, die vaak grootverbruiker zijn. Dit maakt het eenvoudig online inkopen van AEG stofzuigerzakken tegen een lage prijs aantrekkelijk.

Als u een keuze maakt voor stofzuigerzakken voor uw AEG apparaat, zorg dan dat u bij het bestellen of kopen goed let op het typenummer. De type-aanduiding vindt u vaak onderop uw stofzuiger en anders op de doos waar uw stofzuiger in zat bij de aankoop. Hierdoor krijgt u namelijk altijd een goed aansluitende stofzuigerzak, ook bij een merkloos exemplaar, en zal er daardoor ook geen stof of ander vuil vrijkomen bij het verwijderen van de zak. Bij hygienesupply treft u voor elke AEG stofzuiger de bijpassende stofzak.

ZOEKT U S-BAG STOFZUIGERZAKKEN VOOR UW STOFZUIGER VAN AEG?

Een tevens voor de nieuwere modellen van AEG stofzuigers bruikbare stofzuigerzak is de zogeheten S Bag, een type die onze klanten zeer vaak kopen in onze webshop. Dat is ook niet verwonderlijk, want het is sinds enkele jaren dé standaard voor elk apparaat dat valt onder de vlag van Philips en de Electrolux-groep, waartoe ook Tornado en Volta behoren.  Fijn is dat iedereen die van deze merken een recent model stofzuiger heeft, alleen nog maar hoeft te letten of het woord S-Bag vermeld staat. Er zijn 5 verschillende soorten stofzakken van de S-Bag:

 • De S-Bag Anti-Oudour
 • De S-Bag Ultra Long Performance
 • De S-Bag Classic
 • De S-Bag Classic Long performance
 • De S-Bag Anti-Allergy

WELKE ANDERE SOORTEN AEG STOFZUIGERZAKKEN KUNT U BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP?

In ieder pakje van onze stofzuigerzakken zitten 5 of 10 exemplaren. De stukprijs treft u telkens op de bestelpagina van elke stofzuigerzak, dat maakt het prijzen vergelijken lekker makkelijk. Als u klikt op de foto, ziet u bij elke zak voor welk model AEG stofzuiger hij bestemd is. Links bovenaan op de bestelpagina kunt u in onze webshop een keuze maken om op één scherm 4, 8 of 16 afbeeldingen van stofzuigerzakken te zien. Rechtsboven kunt u filteren op de naam van het stofzuigermerk of de prijs van laag naar hoog. U ziet het, we maken uw keuze voor het online kopen van AEG stofzakken zo eenvoudig mogelijk!

IN ONZE WEBWINKEL ZOWEL PAPIEREN ALS MICROVEZEL STOFZUIGERZAKKEN VAN AEG

Zowel in de categorie papieren stofzakken als de nieuwe generatie microfiber of microvezel AEG stofzuigerzakken treft u in deze online winkel een keur aan mogelijkheden. De microvezel variant heeft net als microvezeldoekjes uitstekende vuilhechtende eigenschappen, door de vezelstructuur van polyamide en polyester blijft vuil en stof makkelijker kleven en kan het onmogelijk de zak verlaten, bijvoorbeeld als u deze verwijdert uit uw apparaat.

Dit is nog niet het enige voordeel van de nieuwe generatie stofzakken, hieronder noemen we er nog enkele.

 1. Doordat de microfiber of microvezelzak kan maar liefst de dubbele hoeveelheid stof vasthouden, wat leidt tot een veel lagere blaasuitstoot van dus een veel betere hygiëne in uw bedrijf of organisatie.
 2. Ook zijn de stofzakken sterker en hebben een langere levensduur dan de exemplaren van papier, terwijl de zuigkracht even goed is. Bij microvezel is de interne luchtdoorstroming namelijk veel beter.
 3. Het stoffige luchtje direct na het stofzuigen is niet meer merkbaar.
 4. De microvezel zakken zijn beter in het filteren van stof, huisstofmijt of schimmels dan de papieren variant, dus er wordt minder stof terug in de ruimte geblazen. De uitstoot van stof kan hierdoor tot soms wel 95 procent worden teruggebracht. Daardoor zijn deze zakken ideaal om te gebruiken onder de vele mensen in ons land met aandoeningen aan luchtwegen zoals astma of een allergie voor stof.
 5. In tegenstelling tot de papieren zak zijn ze vochtbestendig.

 HOE VAAK DE STOFZAK VAN UW AEG STOFZUIGER VERVANGEN?

Het is af te raden om net zo lang te wachten totdat de stofzak tot aan het randje vol zit. Veel mensen realiseren zich niet dat dit slecht is voor de interne techniek van de stofzuiger en dat de zuigkracht daarvan flink afneemt. Daarnaast kan uitstel van de stofzak vervangen leiden tot vervelende luchtjes uit uw stofzuiger. Dit geldt vooral als er zich etensresten in de zak bevinden. Deze gaan na het opzuigen rotten in de zak, waardoor er een onaangenaam luchtje aan uw zuiger kan komen te zitten, wat vooral nadat u het apparaat heeft aangezet. Het is zelfs mogelijk dat hierdoor ziektes en schimmels worden verspreid. Vervang de zak daarom als hij nog onder de tachtig procent vol zit. Daarbij is het fijn om vooraf een voorraad merkloze of echte AEG stofzuigerzakken achter de hand te hebben, zodat u nooit zonder zit.

Kunt u de goede stofzak niet vinden voor uw stofzuiger van AEG Electrolux? Mail of bel met onze klantenservice. Ook voor alle andere vragen staan wij u graag te woord. Neem vooraf eerst een kijkje op onze pagina veelgestelde vragen, mogelijk staat daar al het antwoord op uw vraag.

WAT ZIJN DE 5 VOORDELEN VAN ONLINE STOFZUIGERZAKKEN KOPEN BIJ ONZE WEBWINKEL?

 

 1. Voor 14.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.
 2. Bedenk dat u vanaf een bestelling vanaf 35 euro nooit verzendkosten hoeft te betalen!
 3. Altijd veilig shoppen en veilig afrekenen.
 4. De bestellingen zijn altijd elk 5 of 10 zakken. Ze passen dus altijd door een brievenbus en u hoeft dus niet aanwezig te zijn op de leveringsdag.
 5. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u 10 procent korting op de volgende bestelling.