BIOnyx Biologisch Afwasmiddel 500ML

Artikelcode: Bio031

Geschikt voor gevoelige huid en eczeem | Neutraliseert nare geuren van bacteriën veroorzaakt door verstoppingen

Uitverkocht

Beschrijving

BIOnyx BIOGLOSICHE AFWASMIDDEL 500ML

Verdikkingsmiddelen? In BIOnyx afwasmidel (lemon geur) zijn geen ONNODIGE verdikkingsmiddelen toegevoegd. Dit heeft als voordeel dat het beter en sneller in water oplost. Geeft dus een krachtig en schoon resultaat in een hand omdraai. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen.
BIOnyx afwasmidel is ook zéér zacht voor de (over) gevoelige huid of als je last hebt van eczeem! Dus geen rubberen handschoenen nodig. Zuinig en zonder chemische conserveringsmiddelen. Spaart en beschermd het Milieu. Zo kan je met een goed gevoel het afvalwater weggooien in de afvoer.

Werkt afwasmiddel ook als er geen schuim zichtbaar is?
Ja dat is waar. Het is een misverstand dat afwasmiddel niet (meer) zou werken als het niet (meer) schuimt. Er kunnen nog steeds wasactieve bestanddelen in het sop aanwezig zijn.
Schuim ontstaat doordat zeepmoleculen met water een band aangaan en aan elkaar blijven ‘plakken’ en de lucht er onder invangen. Echter, als de zeep druk is met het inbinden van vet en vuil, kan het geen banden meer op die manier aangaan en verdwijnen de zeepbellen. Maar als er wasactieve bestanddelen aanwezig blijven in het sop, dan doet het nog steeds z’n job en maakt het je afwas schoon.
De benodigde hoeveelheid wasmiddel is afhankelijk van de regio waarin ik woon. De waterhardheid verschilt namelijk per regio en er geldt: hoe harder het water, hoe hoger de vereiste wasmiddeldosering. Tevens is de juiste dosering hiernaast ook afhankelijk van de mate van vervuiling van je wasgoed.

SAMENSTELLING VAN BIOnyx BIOGLOSICHE AFWASMIDDEL 500ML:

Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, polycarboxylaten < 5%. Parfum(lemon). Enzymen.

BIOnyx BIOGLOSICHE AFWASMIDDEL 500ML GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdun een scheutje geconcentreerd BIOnyx Afwasmiddel in warm water. Er zijn geen onnodige verdikkingmiddelen toegevoegd, zodat het beter in water oplost. Na spoelen met schoon water.

Bijkomende informatie

EAN

8718868335012

Merk BIOnyx
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?